Arkane Studios viert 20e verjaardag met gratis Arx Fatalis download en meer

Sinds de studio de deuren 20 jaar geleden opende in Lyon (Frankrijk) en later uitbreidde met een ander kantoor in Austin (Texas), was Arkane Studios verantwoordelijk voor het leveren van enkele van de meest vernieuwende en geprezen avonturen binnen de gaming-sector.

In die tijd hebben spelers de vochtige en gevaarlijke kerkers van Arx Fatalis, de koude, mistige straten van Dunwall in Dishonored, de zonovergoten landschappen van Karnaca in Dishonored 2 en de zenuwslopende kamers van het ruimtestation Talos I in Prey bezocht.

De games van Arkane zijn enkele van de meest geprezen titels van het afgelopen decennium. Dishonored won de Game of the Year award tijdens The Game Awards van 2012, Dishonored 2 kreeg meer dan honderd ‘Best Of 2016’ awards en nominaties en Prey verzamelde meer dan honderd jaar aan prijzen en nominaties.

De komende drie weken zal Bethesda de 20e verjaardag van Arkane vieren met giveaways, videos, AMA’s, blikken achter de schermen en meer.

Houd Twitch.tv/Bethesda_NL nauw in de gaten om streams te volgen, waarbij verschillende Arkane pareltjes voorbij komen en giveaways te winnen zijn.

De eerste livestream begint vanavond om 19:00.


Spelers kunnen ook samen met andere fans vieren door zich bij de nieuwe fan community Arkane Outsiders te voegen.

Door de Outsiders te volgen en je in te schrijven om e-mail updates te ontvangen voor 31 mei om 16:00, ontvangen spelers een gratis digitale kopie van Arkane Studio’s eerste game, Arx Fatalis, via de Bethesda.net launcher. Spelers zullen als ze zich inschrijven ook een digitale kopie ontvangen van het exclusieve, digitale artbook “Art of Arkane”.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights