Assassins Creed Anthology

5 jaar geleden kwam voor de eerste keer Assassins Creed op de markt , Ubisoft wist mens, vriend en vijand te verbazen met deze legendarische, epische Game vol historiek en een mengeling van verschillende culturen die werden samen gebracht onder  1 titel.

jaar later is deze franchise nog altijd  1 van de toppers bij Ubisoft en daarom is de tijd ook rijp om alle edties samen te bundelen onder 1 box :

Assassin’s Creed Anthology

Een unieke collectie die alle Assassin’s Creed ooit samenbrengt aanvullend met tal van DLC’s & Extra’s en de enige echte Assassins Creed III Season Pass voor Xbox 360 & Playstation 3 .

Assassins Creed Anthology is exclusief verkrijgbaar in Europa.

naast tal van deze extra’s bevat Assassins Creed Anthology ook 5 exclusieve lithografieën, een exclusieve Steelbook en een collectors box.

AC_Anthology_NL

alles samen op een rijtje :

 • Assassin’s Creed
  Ervaar de kracht van de Assassin in Jeruzalem, 1191 n.Chr. tijdens de brutale periode van de Derde Kruistocht.
 • Assassin’s Creed II
  Assassin’s Creed II stelt Ezio voor, een nieuwe Assassin met een vervaarlijke lijn aan voorouders. Maak kennis met een episch verhaal van kracht en corruptie, maak gebruik van nieuwe wapens en instrumenten ontworpen door de legendarische Leonardo da Vinci in deze dodelijke sequel.
  DLC :
  Sequentie 12: Battle of Forlì DLC en Sequentie 13: Bonfire of the Vanities DLC.
 • Assassin’s Creed Brotherhood – De Da Vinci Editie
  Ezio zet zijn reis verder naar de grootste Italiaanse stad, Rome, centrum van macht, hebzucht en corruptie, om de vijand te vernietigen.  De corruptheid ten einde brengen, vergt niet enkel kracht ook maar leiderschap. Ezio neemt de leiding over een broederschap van assassins die hem steunen in zijn strijd. Enkel door samen te werken kunnen de assassins hun vijanden verslaan en zo het uitsterven van hun orde verhinderen.

  DLC :
  De Da Vinci Verdwijning : 1 single player missie
  2 extra Solo Missies: Trajan Markt en The Aquaducts
  Nieuwe Multiplayer features: 1 map + 6 personages + 2 nieuwe modi
 • Assassin’s Creed® Revelations – De Ottoman Editie
  Assassin’s Creed Revelations is het slotstuk van de bekroonde Ezio trilogie. De legendarische meester Assassin Ezio treedt in de voetsporen van zijn mentor Altaïr en gaat op een reis vol ontdekkingen en openbaringen. Maar het is een levensgevaarlijke reis. Een reis die Ezio naar Constantinopel brengt, het hart van het Ottomaanse Rijk, waar een groeiend leger van Tempeliers de regio dreigt te destabiliseren. Ezio’s pelgrimstocht verandert in een race tegen de klok en betekent zijn laatste strijd tegen de Tempeliers.
  DLC
  The Lost Archive: 1 single player verhaalmissie
  New Single player Extra’s: 3 skins, capaciteitsupgrades + 1 bijkomende missie: Vlad the Impaler’s Prison
  Nieuwe Multiplayer Extra’s: 6 mappen + 7 personages + Aanpasbare items
 • Assassin’s Creed® III
  Assassin’s Creed III laat spelers het onvertelde verhaal beleven van de Amerikaanse Revolutie door de ogen van een nieuwe Assassin, Connor. Met een drie jaar durende ontwikkeling en twee keer de productiecapaciteit van de gemiddelde Ubisoft game, brengt Assassin’s Creed III de franchise naar een nieuw hoogtepunt.
  DLC
  De Season Pass biedt directe toegang tot alle komende Assassin’s Creed® III downloadable game content, waarvan de eerste beschikbaar is vanaf mid december 2012.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights