ASSASSIN’S CREED III nieuwe DLC beschikbaar!

De Assassin’s onder jullie zullen het vast al gezien hebben, of niet? Nou je kan het hier lezen en dan snel gaan gamen want iedereen die wil kan voor de Xbox 360, PC, & Ps3 de nieuwe DLC kopen(voor mensen met een season pass die kunnen het gewoon gaan downloaden in Extra content) :

Assassin’s Creed III: het 2de deel — De Tirannie van Koning Washington: Het Verraad

AC3_DLCB_BFranklinIn deze DLC zul je verder met Ratonhnhakéton vechten tegen de machtszieke en tirannieke Koning Washington. Natuurlijk zul je dit niet alleen moeten doen want in Boston vind je een onverwachte maar bekende bondgenoot en ontdek je ook in deze DLC met Ratonhnhakéton ‘De kracht van de Arend’

Deze kwaliteit zorgt ervoor dat hij heel snel en al vliegend korte afstanden kan afleggen en zo zijn vijanden vanuit de lucht kan benaderen voor prachtige precieze en dodelijke aanvallen.

AC3_DLCB_EaglePowerGamers die denken dat dit het laatste wordt kunnen helaas nog niet rusten maar enkel verder uitkijken naar een geweldig vervolg en gameplay want na deze DLC kun je er nog een verwachten en dit dan wel op korte termijn:

Assassin’s Creed III: het 3de deel — De Tirannie van Koning Washington: De Verlossing

24 APRIL 2013

AC3_DLCB_jailEscapeEen klein geheugensteuntje voor degene die even geen tijd gehad hebben om te gamen. Sinds 19/02/2013 kon je en kan je nog steeds het eerste deel van ‘Assassin’s Creed III: De tirannie van Koning Washington — De Schande’ kopen/afhalen. Net zoals eerder vermeld kunnen gamers met een Season Pass (2400 Microsoft punten of op het Playstation Netwerk en op PC (€29,99)) natuurlijk deze DLC’s gratis installeren. Elke Episode apart kan men dan wel aanschaffen voor 800 Microsoft punten of €9,99 op het Playstation Netwerk of PC.

Wie toch fan is van deze reeks maar geen PC, Xbox360 of PS3 hebben kunnen alle Assassin’s Creed III downloadbare content-packs downloaden voor de Wii U via de Nintendo eShop. PC gamers kunnen daarentegen ook nog eens de Assassin’s Creed III Deluxe Edition verkrijgen als digital download en heeft alle komende DLC inbegrepen.

AC3_DLCB_Attack

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights