Assassin’s Creed Valhalla lanceert ‘Oskoreia Season’ en ‘Tombs of the Fallen

Het vierde seizoen in Assassin’s Creed Valhalla, het Oskoreia Seizoen, is nu gratis beschikbaar op alle platform

Dit oogstseizoen markeert het begin van het Oskoreia Festival en Odin’s Wild Hunt; waar geesten van de doden opstaan ​​en woest jagen op de zwakken onder de levenden. Spelers moeten Ravensthorpe verdedigen tegen deze schrijnende dreiging en moeten bewijzen dat de Raven Clan geen gemakkelijke prooi is.

Het Oskoreia Festival is speelbaar van 11 november tot 2 december. In dit gratis, tijdelijke evenement vinden spelers nieuwe activiteiten en quests waarmee spelers ​​tal aan beloningen binnen te halen. Om deel te nemen aan het Oskoreia Festival moeten spelers Engeland bereiken, één van de eerste twee verhaallijnen voltooien (Grantebridgescire of Ledecestrescire) en een nederzetting hebben op niveau 2.

In het Oskoreia Festival nemen spelers deel aan drie herspeelbare activiteiten: boogschieten, paardrijden en het nieuwe toernooi tegen geesten. In dit toernooi worden spelers in de Veil geworpen. Geconfronteerd met de verschillende uitdagingen die voor hen liggen, van getrainde krijgers tot ongetemde beesten en monsters, ontgrendelen spelers steeds moeilijkere niveaus om hun vechtvaardigheden tot het uiterste te testen. De boogschietwedstrijd keert terug met nieuwe doelwitten, die de voortgang van spelers beïnvloeden en ze proberen tegen te houden van het behalen van de hoogste score. Bovendien brengt een reeks aan nieuwe quests spelers in ontmoeting met de Mad Monk. Als kers op de taart gaan spelers op onderzoek uit rondom het mysterie van de gevallen strijder.

Spelers die nog meer avontuur willen, genieten volop van de geheel nieuwe Tombs of the Fallen. Deze uitgestrekte kerkers, verspreid over heel Engeland, zijn beschikbaar vanaf het moment dat spelers hun nederzetting ontgrendelen vanaf 9 november. Deze vergeten tombes zijn gratis speelbaar voor iedereen.

 

Tot slot viert Assassin’s Creed Valhalla op 10 november de eerste verjaardag van de game. Zo ontgrendelen spelers onder andere de Valravn’s Claw, een elegant nieuw eenhandig zwaard en een exclusief eenhoorn-rijpaard via Special Event Challenges.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights