Azerion introduceert nieuwe MONOPOLY Poker mobiele app

MONOPOLY Poker, da gratis beschikbaar is in de Apple App Store en in Google Play, is een multiplayer Texas Hold’em spel met elementen uit het iconische MONOPOLY-bordspel.

De game is gebouwd op de bewezen publishing ervaring van Azerion en leiderschap binnen de sociale poker categorie. De app combineert de lol van een pokerspel met een uniek meta-spel dat spelers meeneemt door het MONOPOLY-bord op zoek naar bonussen. MONOPOLY Poker is geen spel waarin met cash wordt gegokt. 

MONOPOLY, onderdeel van Hasbro, is het meest geliefde familiespel ter wereld en wordt gespeeld door meer dan één miljard spelers in 114 landen. 

Jur van Teunenbroek, Vice President of Content bij Azerion.

“Dat Hasbro ervoor heeft gekozen om het MONOPOLY-merk aan Azerion te licentiëren toont enorm veel vertrouwen in ons vermogen om games van de hoogste kwaliteit te leveren,”

We verwachten dat het MONOPOLY-merk een geweldige pokerervaring zal introduceren bij een heel nieuw publiek.”

Mark Blechers, Senior VP, Corporate Strategy & Business Affairs bij Hasbro

“Hasbro is toegewijd aan het creëren van unieke en interessante mobiele spelervaringen die gebaseerd zijn op onze merken”,

“We zijn verheugd dat we het MONOPOLY-merk gelicentieerd hebben aan Azerion om het gratis te spelen MONOPOLY Poker spel toe te voegen aan de MONOPOLY-familie.”

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights