‘BATTLE CARS’ DLC nu beschikbaar voor MANTIS BURN RACING

De Britse onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever VooFoo Studio’s maakte vandaag bekend dat ‘BATTLE CARS’  nu beschikbaar is om te downloaden op PlayStation®4, Xbox One en Steam® (voor Windows pc).

Battle Cars is De nieuwste te downloaden content-pakket voor haar voor prijzen genomineerde top-down racer Mantis Burn Racing® –

Het ‘BATTLE CARS’ pakket voegt een gloednieuwe manier toe om van het spel te genieten met de grootste, meest opwindende update tot nu toe, met een geheel nieuwe klasse zwaar bepantserde, gevechtsklare voertuigen, vastbesloten tot vernietiging.

Bereid je voor om je tegenstanders te verpletteren met snelvurende machinegeweersalvo’s of lanceer mijnen die verwoestende schade aanrichten met 3 gloednieuwe gevechtsmodi, ‘King of the Track’ ‘Survival’ en ‘Accumulator Rumble’ om je zucht naar verwoesting te testen.

Met ‘BATTLE CARS’ gaat het er niet langer om wanneer je de eindstreep haalt, maar of je de eindstreep haalt!

‘BATTLE CARS’ functies:

  • KLAAR VOOR DE STRIJD: wij brengen drie nieuwe geweldige gevechtsvoertuigen, elk uitgerust met een versterkte, bepantserde carrosserie, net als in het leger, en met wapens die naar voren en naar achteren zijn gericht.
  • EXPLOSIEVE MULTIPLAYER ACTIE: vernietig je tegenstanders in epische lokale gevechten met 4 spelers op split-screen en met online multiplayer autogevechten met wel 8 spelers.
  • SPECTACULAIRE VERNIETIGING: ontketen explosieve niveaus aan vernietiging op je rivalen in snelle en razende gevechtsraces.
  • NIEUWE GEVECHTSMODI: test je vaardigheden in drie geheel nieuwe specifieke gevechtsevents, ‘King of the Track’, ‘Survival’ en ‘Accumulator Rumble’.
  • TOEGEWIJDE CARRIÈRE: voortgang via een standalone ‘gevecht’ carrièrecampagne met 26 uitdagende evenementen.
  • NIEUWE PRESTATIES: open 6 nieuwe DLC-specifieke prestaties.

Je kunt het ‘BATTLE CARS’ pakket vanaf vandaag downloaden voor slechts: £ 1,99/€ 2,49 /$ 2,49.

Om de release te vieren houden de VooFoo Studio’s een Double XP weekend van vrijdag 15 september tot zondag 17 september.

Spelers kunnen dan een dubbele XP verdienen voor alle gebieden van Mantis Burn Racing®.

Mantis Burn Racing® is nu uit op PlayStation®4, Xbox One en Steam® en is een van de meest visueel verbluffende en meeslepende top-down racegames die ooit gemaakt zijn, met een uitgebreide carrièremodus, zeer competitieve split-screen races met 4 spelers, online modi voor wel 8 spelers en een diepgaand RPG-stijl voertuig-upgradesysteem.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights