Battlefield V™ is nu wereldwijd verkrijgbaar

Kruip in een Panzer-tank en vlieg in een Spitfire om teamleden te bevoorraden en nieuwe versterkingen te bouwen om het team beschermen.

Dit is de Tweede Wereldoorlog zoals je die alleen ziet in Battlefield. Battlefield™V, het langverwachte nieuwe deel in deze bekroonde franchise, is vandaag uitgebracht door DICE, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA).

Tijdens de early access-perioden heeft het spel de meeste lidmaatschappen gegenereerd voor pc-spelers op Origin Access Premier en Origin Access Basic. Battlefield V is ook wereldwijd geprezen door critici: Screen Rant noemde het spel “de beste shooter van 2018” en Jeuxvideo.com zegt dat “de koning van de FPS terug is”.

Battlefield V geeft fans de kans om onvertelde verhalen en onverwachte locaties uit de Tweede Wereldoorlog te spelen dan wel te bezoeken.


In multiplayer borduurt DICE voort op de meest diepgaande en realistische Battlefield-ervaringen ooit met enorme gameplay-wijzigingen en de ontwikkeling van nieuwe basissystemen.
Of je nu te voet bent, in een van de talloze verschillende gepantserde voertuigen rijdt of snel met het vliegtuig gaat, je kunt met drie anderen een squad vormen om de missiedoelen in een willekeurige modus te spelen.
Kies daarbij uit de recon-, assault-, medic- of support-klasse, afhankelijk van wat het team het hardst nodig heeft. Spelers kunnen zich voorbereiden op de strijd op de acht maps en in acht multiplayer modes, en meer over de nieuwe innovaties in het spel te weten komen door een bezoek te brengen aan het Bootcamp.

 

In singleplayer brengt Battlefield V de veelgeprezen War Stories uit Battlefield 1 terug om verschillende mensen te portretteren die een brute strijd voeren boordevol Battlefield-momenten.
Spelers zien de oorlog door de ogen van de mannen en vrouwen die de wereld voor altijd hebben veranderd terwijl ze onvertelde verhalen spelen over menselijk drama.
Vecht als een Noorse verzetsstrijder in Nordlys, een Senegalees-Franse koloniale strijder in Tirailleur of een Britse crimineel in de Special Boat Services die op zoek is naar een tweede kans in Under No Flag.

Vanaf 4 december kunnen spelers zich storten in een nieuw single player War Story, The Last Tiger, een nieuwe tankgerichte map genaamd Panzerstorm, de introductie van de Practice Range en een kans om op te vallen op het slagveld met voertuigaanpassingen voor zowel tanks als vliegtuigen.
Daarnaast, in dezelfde week begint Battlefield V met events die voor bepaalde tijd toegankelijk zijn uit de eerste chapter van de nieuwe live-services voor de spelers, Tides of War.

Chapter 2: Lightning Strikes, dat zijn debuut maakt in januari, introduceert de coöperatieve Combined Arms-modus en de terugkeer van Rush en Squad Conquest. Chapter 3: Trial by Fire, dat in maart wordt uitgebracht, introduceert de langverwachte Battle Royale-modus, Firestorm en een nieuwe map in Griekenland.
Na de eerste chapters blijven er meer spelervaringen komen terwijl de slagvelden blijven evolueren.

Battlefield V is nu zowel digitaal als in de winkel verkrijgbaar voor de Xbox One, de PlayStation®4 en Origin™ voor pc.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights