Beleef een magische, muzikale reis in Kingdom Hearts Melody of Memory

Square Enix Ltd., en Disney onthullen vandaag KINGDOM HEARTS Melody of Memory, een gloednieuwe ritme-actiegame die in 2020 verschijnt voor Nintendo Switch, het PlayStation®4 en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X.

Met deze ultieme viering van muziek en avontuur komt de KINGDOM HEARTS-serie voor het eerst naar de Nintendo Switch™.

Met meer dan 140 muziektracks en 20 personages uit de hele serie, biedt KINGDOM HEARTS Melody of Memory fans een unieke kans om hun favoriete momenten als nooit eerder opnieuw te beleven.

Spelers gaan op reis door iconische Disney-werelden en bundelen hun krachten met geliefde Disney-personages terwijl ze genieten van de onvergetelijke muziek uit de KINGDOM HEARTS-serie en tijdloze tracks uit Disney’s klassieke films.

Naast de meeslepende single-player-content laat KINGDOM HEARTS Melody of Memoryspelers ook samen van de onvergetelijke melodieën genieten in de online*-multiplayerstand.

Fans die uitzien naar KINGDOM HEARTS Melody of Memory, kunnen zich ook verheugen op de originele soundtrack van KINGDOM HEARTS III, met vele onvergetelijke en tijdloze tracks uit het hooggeprezen KINGDOM HEARTS III.

Deze soundtrack komt in het najaar van 2020 wereldwijd beschikbaar.

Daarnaast kunnen KINGDOM HEARTS-fans vanaf 22 juni de mysteriën van een Xehanort-tiener ontrafelen in KINGDOM HEARTS Dark Road, een gloednieuwe, originele verhaalervaring voor mobiele apparaten.

In dit nooit eerder vertelde deel van het KINGDOM HEARTS-verhaal kunnen spelers in Disney-werelden nieuwe geheimen ontdekken en genieten van toegankelijke, op kaarten gebaseerde gameplay.

KINGDOM HEARTS Melody of Memory verschijnt in 2020 voor de Nintendo Switch™, het PlayStation®4 en de Xbox One-familie van apparaten.

KINGDOM HEARTS Dark Road komt op 22 juni beschikbaar in de KINGDOM HEARTS Union χ Dark Road-app, die verkrijgbaar is in de Amazon Appstore, de App Store® voor iPhone® en op Google Play voor Android®-apparaten. Via de KINGDOM HEARTS Union χ Dark Road-app kunnen spelers toegang krijgen tot zowel KINGDOM HEARTS Union χ[Cross] als KINGDOM HEARTS Dark Road.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights