BenQ monitors met de nieuwe Eye Care-technologie

BenQ presenteert met de GW2265HM en de GW2265M gelijktijdig twee nieuwe VA-LED-monitors met een beelddiagonaal van 54,61 cm/21,5”.

De modellen, die zich alleen onderscheiden voor wat betreft de HDMI®-optie, zijn gericht op de gebruiker thuis en op kantoor.

Ze beschikken over een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 in 16:9 formaat en zijn uitgerust met de nieuwe Eye Care-technologie.

De GW2265HM is vanaf nu in de winkel verkrijgbaar voor een prijs van € 129,00 en de BenQ GW2265M voor € 119,00, beide incl. BTW.

De nieuwe displays GW2265HM en GW2265M beschikken om de ogen te ontzien over flikkervrije Eye Care-technologie.

De LED-achtergrondverlichting van het paneel past zich dynamisch aan aan veranderingen in helderheid.

Bij het reduceren van de helderheid wordt bij traditionele monitoren een snelle flikkering veroorzaakt, omdat de geïntegreerde controller de achtergrondverlichting tot 200 keer per seconde aan- en weer uitschakelt.

Dit extreem snelle schakelen, oftewel flikkeren, is bijzonder vermoeiend voor de ogen van de kijker – vooral wanneer iemand dagelijks meerdere uren achter het beeldscherm zit.

BenQ GW2265HM

De anti-flicker GW-modellen voorkomen vermoeide en branderige ogen.

De innovatieve Senseye-leesmodus zorgt bovendien voor nog betere beeldweergave.

Deze functie maakt het mogelijk kleurtemperatuur, helderheid en scherpte afzonderlijk in te stellen, zodat het beeldscherm de weergave van een krantenpagina heel dicht benadert en een volledig nieuwe leeservaring biedt.

Het matte paneel voorkomt reflectie, wat het mogelijk maakt aan de monitor te werken, zelfs als die in de directe nabijheid van een lichtbron staat.

Door de flexibele connectiviteit, met DVI-D, D-Sub, koptelefoonaansluiting en Line-in, kunnen diverse apparaten worden aangesloten.

Daarnaast beschikt de GW2265HM ook over een HDMI®-aansluiting met bijbehorende HDMI®-kabel.

Signalen kunnen zo zonder verlies overgedragen worden naar de Blu-ray speler of spelletjesconsole.

 

Het uitgebreide scala aan prestaties van de GW-serie wordt afgerond met twee geïntegreerde luidsprekers van elk 1 watt.

 

De nieuwe monitoren zijn bijzonder energie-efficiënt en voldoen aan de vereisten van de EnergyStar norm, versie 6. In de stroomspaarmodus bedraagt het verbruik minder dan 0,3 watt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights