BenQ TH681 :Thuisbioscoopprojector met proftalent

BenQ brengt met de BenQ TH681 op tijd voor het begin van het wereldkampioenschap voetbal een nieuw thuisbioscoopmodel in het spel.

De projector springt eruit door zijn eersteklas lichtsterkte.

 

 

De TH681 is nu al in de winkel verkrijgbaar voor een prijs van € 839.

De featureset van de nieuwe BenQ champion bestaat naast de lichtsterkte van 3000 ANSI lumen, die ook projectie bij invallend daglicht mogelijk maakt, uit een Full HD resolutie van 1920 × 1080 en een 16:9-beeldformaat.

Hij overtuigt verder door de 1,3-voudige zoom met een maximale beelddiagonaal van 7,62 meter en de nieuwste 3D-technologie via HDMI.

Het gemakkelijk hanteerbare en met 2,6 kg beslist lichte apparaat kan worden gebruikt als mobiel tafelapparaat of aan het plafond worden gemonteerd.

De Quick Cooling-functie stelt bovendien in staat tot vervoer onmiddellijk na gebruik.

De BrilliantColor-technologie zorgt voor een uitgebreid kleurenpalet dat in diepte en dynamiek ver uitgaat boven de traditionele kleurruimte.

BenQ TH681

De wandkleurcorrectie stelt bovendien in staat tot optimalisering van de weergave, al naargelang de kleurtoon van het projectie-oppervlak.

Door de geïntegreerde HDMI-ingang kunnen videobronnen als een Blu-ray speler, een spelletjesconsole of een pc op de TH681 worden aangesloten en kan 3D-inhoud probleemloos worden weergegeven.

Live sportuitzendingen via kabel- of satelliet-tv zijn ook geen probleem.

Triple Flash-technologie zorgt er bij een 3D-weergave van 144Hz voor dat door verdrievoudiging van de beeldherhalingsfrequentie trillingen niet meer waarneembaar zijn.

Het geïntegreerde DLP Link-synchroniseringssysteem zorgt voor een perfect samenspel tussen de projector en de optioneel verkrijgbare shutterbril, die voor een prijs van € 59 verkrijgbaar is.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights