Bereid je voor op Game, Set, Matchpoint – Tennis Championships

Kalypso Media en de Australische ontwikkelaar Torus Games hebben vandaag Matchpoint – Tennis Championships aangekondigd, een gloednieuwe titel die draait om authentieke gameplay en een meeslepende tenniservaring. Matchpoint – Tennis verschijnt in de lente van 2022 voor PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series X|S, pc en Nintendo Switch™.

De meeslepende aankondigingstrailer biedt spelers een eerste blik op de tennissimulator, die focust op realistische scenario’s en overtuigende reacties van spelers in de opwindende wereld van tennis.

Door gebruik van de juiste tactieken, intelligente positionering van je speler en de authentieke balbewegingen die een centrale rol spelen in de gameplay, kunnen spelers zich een weg spelen naar de top van de tennistoernooien en competities van over de hele wereld.

Geavanceerde animaties van personages en ongekende controle over spelers komen samen in Matchpoint – Tennis Championships, wat leidt tot realistische rally’s waarin elke zwaai met het racket telt.

Als moderne tennisgame, biedt Matchpoint – Tennis Championships een dynamische en meeslepende game-ervaring met een uitgebreide career-mode en uniek rivalry-systeem. Bij de release zijn 16 beroemde tennissterren present in Matchpoint – Tennis Championships. Van de huidige nummer twee in het wereldklassement Danill Medvedev – tot andere spelers uit de top tien zoals Garbine Muguruza, Andrey Rublev, Casper Ruud en Hubert Hurkaczs. Andere beroemde spelers  komen ook beschikbaar, waaronder Nick Kyrgios, Benoit Paire, Heather Watson, Hugo Gaston, Madison Keys, Victoria Azarenka, Carlos Alcaraz en Pablo Carreno Busta.

Taylor Fritz, Amanda Anisimova en Kei Nishikori zijn ook aanwezig bij de lancering, in de bijgevoegde video-testimonials geven ze net als Garbine Muguruza en Danill Medvedev uitdrukking aan hun enthousiasme en verwachtingen voor Matchpoint – Tennis Championships.

De integratie van sport- en modemerken als Uniqlo, Nike en Head, die allemaal zijn verwerkt in de game en de uitrusting van spelers, dragen mede bij aan de authentieke sfeer van Matchpoint – Tennis Championships.

Kenmerken

 • Begin je reis in single-player of online-multiplayer. Duik in de diepgaande career-mode met een op prestaties gebaseerd klassementsysteem dat zorgt voor nauwkeurige en competitieve matchmaking.
 • Maak je eigen 3D-tennisprof. Kies je uiterlijk, mode en speelstijl uit een scala aan aanpassingsopties, waaronder levensechte technieken als een links- of rechtshandige, eenhandige of tweehandige backhand.
 • Heers over de baan met de echte sterren. Matchpoint – Tennis Championships laat je spelen met 16 echte internationale tennissterren uit het professionele circuit, waaronder Nick Kyrgios, Kei Nishikori en Amanda Anisimova.
 • Kleed je spelers naar eigen smaak aan. De game bevat uitrusting van alle tennismerken, waaronder UNIQLO, HEAD en vele andere, zodat spelers hun eigen uitrusting kunnen samenstellen, van rackets tot kleding. Ontgrendel speciale onderdelen door competitieve wedstrijden te winnen.
 • Maak je slagen met stijl. Bepaal de uitkomst van een rally door op elk moment de beste techniek te kiezen: topspin, flat, lob of slice shot.
 • Neem het op tegen andere spelers in lokale of online wedstrijden: versla uitdagende AI-tegenstanders of daag je vrienden en rivalen uit voor een virtueel tennisduel.
 • Bestudeer de bewegingen en tactieken van je rivaal. Bekijk je tegenstanders en leer hun sterke en zwakke punten kennen, zodat je al voordat je de baan betreedt een tactisch voordeel hebt.
 • Oefening baart kunst: Huur een personal coach in om je vaardigheden te oefenen. Verbeter je sterke punten en verklein je zwakke punten met het in-game coachingsysteem van individuele trainingsmodules.
 • Verfijn je tactieken in de Practice- en Training-modes: Speel verschillende minigames om je spel te perfectioneren en als een nietsontziende kracht over de baan te heersen.
 • Neem deel aan demonstratiewedstrijden op spectaculaire locaties van over de hele wereld. Elke baan heeft zijn eigen, unieke kenmerken. Zorg dat je daar bekend mee bent en pas je spel aan op ondergronden als gras, gravel en hardcourt.
 • Herhalings-mode. Kijk je heftigste rally’s en beslissende matchpoints terug en bestudeer de resultaten om je spel te verbeteren.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights