BIGBEN INTERACTIVE kondigt nieuwe overeenkomst aan voor Productie nieuwe game

Bigben Interactive kondigt met trots een samenwerking aan met de Isle of Man Government Department of Economic Development voor de productie van een gloednieuw motorspel over een van de beroemdste en meest heldhaftige race-evenementen: de Isle of Man TT-races.

De nieuwe TT Isle of Man-videogame wordt ontwikkeld door Kylotonn Games, een Franse ontwikkelingsstudio voor racegames die bekend is geworden met WRC 5, de officiële videogame voor het World Rally Championship van 2015, geprezen door de game-industrie en Ping Award-winnaar in de categorie Best Console Game of the Year.

Bigben Interactive en Kylotonn zijn al begonnen met een programma voor de evaluatie, registratie en digitale mapping van de TT Mountain Course van 37¾ mijl die volledig over afgesloten openbare wegen loopt.

image001De TT Races worden algemeen erkend als een van de meest toonaangevende motorsportevenementen ter wereld en worden al sinds 1907 gehouden op het eiland Man.

TT Isle Of Man – Ride on the Edge bevat veel toonaangevende teams en coureurs die digitaal tot leven worden gebracht om een nauwkeurige representatie te vormen van hun teamliveries en motorfabrikanten.

Het spel wordt uitgebracht voor de nieuwste generatie consoles en pc.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights