BIGBEN INTERACTIVE lanceerd nieuwe Wii-U accesoires.

Bigben Interactive, Europees marktleider op het gebied van accessoires voor spelcomputers, introduceert nieuwe accessoires voor de revolutionaire nieuwe spelcomputer van Nintendo, de Nintendo Wii U™.  Na het succes van de eerste reeks accessoires die tijdens de lancering van de Nintendo Wii U™ op de markt zijn gebracht introduceert Bigben Interactive nu nieuwe accessoires voor nog meer speelplezier.

Tripod

tripod

Met de Tripod heb je je handen vrij! De tripod is in hoogte instelbaar en daarmee geschikt voor zittend en staand gamen. De Wii U™ GamePad kan verticaal of horizontaal worden bevestigd. Perfect voor het spelen van karaokegames! Verkrijgbaar vanaf 15 maart 2013.

 

Rotating stand

rotating stand

De Rotating Stand wordt geplaatst op tafel. Door de verzwaarde voet biedt de Rotating Stand perfecte stabiliteit voor maximaal speelplezier. Ook ideaal voor het bekijken van films of het voeren van videogesprekken met vrienden. Verkrijgbaar vanaf 15 maart 2013.

 

Racing Grip

racing grip

Dit op Formule 1 geïnspireerde stuurwiel is voorzien van peddels aan de achterzijde waarmee de ZR, ZL, R en L-toetsen van de GamePad worden bediend. De anti-slip coating garandeert een perfecte grip.  Het stuurwiel is tevens te gebruiken in combinatie met de Tripod en de Rotating Stand. De Racing Grip is verkrijgbaar vanaf 19 april 2013.

 

Dual Charger

dual charger

Tot slot introduceert Bigben Interactive de Dual Charger waarmee twee Wii™ Remote en de GamePad tegelijkertijd kunnen worden opgeladen. De Charger wordt compleet geleverd met twee oplaadbare batterijen voor de Wii™ Remote. Een volledig opgeladen batterij geeft meer dan 15 uur speelplezier! Verkrijgbaar vanaf 15 maart 2013.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights