Borderlands 3 officieel bevestigd

Ontwikkelaar Gearbox Software en publisher 2K trapten eerder vandaag officieel “The Year of Borderlands” af met de bevestiging van de komst van Borderlands 3 tijdens hun panel bij Pax East.

Ook lieten zij de allereerste gameplay-beelden zien in een extra lange trailer van de langverwachte voortzetting van de kaskrakerserie.

Gearbox en 2K bevestigden vandaag dat Borderlands 3, de volgende volledige game in de originele shooter-looterserie, in ontwikkeling is.

Ze lieten ook een trailer met gameplaybeelden zien als blijk van waardering aan alle trouwe fans die met smart wachten op de terugkeer van de serie.

Meer informatie over Borderlands 3 is vanaf 3 april beschikbaar.

Tot die tijd vind je de onthullingstrailer en “Mask of Mayhem”-teasertrailer .

Naast het bevestigen van Borderlands 3 kondigden Gearbox en 2K ook Borderlands: Game of the Year Edition aan.

Met gloednieuwe wapens, substantiële visuele upgrades, kwaliteitsverbeteringen, alle vier de uitbreidingspacks en meer is Borderlands: Game of the Year Edition de gloednieuwe, definitieve versie van de bekroonde first-person-shooter/role-playing-game Borderlands uit 2009, nu voor het eerst beschikbaar op de huidige generatie consoles.

Borderlands: Game of the Year Edition komt op 3 april 2019 uit op PlayStation 4, Xbox One en Windows pc – dat is volgende week al

Er komen ook HD-updates aan voor de andere hoofdgames uit de Borderlands-serie dankzij het Ultra HD Texture-pack.

Deze gratis optionele download verbetert de visuele kwaliteit van Borderlands: The Handsome Collection en de bijbehorende DLC op consoles en geeft een visuele upgrade aan Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel en alle bijbehorende DLC op pc.

Alle toegevoegde details zijn het mooist te zien in 4K-resolutie, maar de verbeteringen zijn ook zichtbaar op andere resoluties.

Alle nieuwe en bestaande eigenaren van het product kunnen het texture-pack vanaf 3 april 2019 downloaden, wat de voorgaande games van Borderlands nog aantrekkelijker maakt voor fans die niet kunnen wachten om Borderlands 3 te spelen

Als laatste onthulden Gearbox en 2K ook dat alle bestaande Borderlands 2-DLC in de zomer van 2019 wordt toegevoegd aan Borderlands 2 VR op PlayStation VR en dat deze voor alle spelers gratis zal zijn.

Gearbox reageerde eerder dit jaar al op feedback van fans door ondersteuning voor de PS VR-richtcontroller toe te voegen aan de game.

Nu wordt er nog een stap extra gezet door alle vier de uitbreidingspacks toe te voegen: Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty, Mr. Torgue’s Campaign of Carnage, Sir Hammerlock’s Big Game Hunt en Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep.

De komende maanden worden er meer details vrijgegeven.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights