C64 Mini, de heruitgave van de bestverkochte homecomputer ooit.

De volledig gelicenseerde en nieuwe versie van de bestverkochte homecomputer uit de jaren ’80, THEC64® Mini, is vanaf nu verkrijgbaar!

Dit retro-apparaat met maar liefst 64 klassieke games, wordt geleverd met de bekende joystick (aansluitbaar op een van de twee USB-poorten) en is op de HDMI-poort van elke moderne TV aan te sluiten.

Om de release te vieren, slaat distributeur Koch Media Benelux de handen ineen met het populaire Arcade Hotel te Amsterdam om een nostalgische jaren ’80 verdieping te openen.

Verwacht The A-Team, Thundercats, He-Man, Karate Kid, Duran Duran, Ministeck en natuurlijk een C64 Mini in elke kamer.

Deze verdieping zal een maand lang beschikbaar zijn voor gasten. 

Daniel Salmanovich, eigenaar van het Arcade Hotel

‘Wij zijn ontzettend blij dat wij deze retrogadget in ’s werelds eerste videogamehotel mogen verwelkomen en kijken er naar uit om onze gasten dit deel van hun jeugd te laten herbeleven,’

‘Ik ben zelf een eighties kid en heb talloze uren doorgebracht met deze games. 

De C64 Mini zal een waardevolle toevoeging zijn aan het grote aanbod van zowel moderne als nostalgische games in het Arcade Hotel.’

De C64 Mini is een moderne heruitgave van de C64-homecomputer, een iconisch apparaat uit de jaren ’80.

Wereldwijd werden miljoenen C64-computers verkocht, en veel voormalige bezitters denken nog steeds met warme gevoelens terug aan die tijd.

De C64 Mini laat je de speelsessies van vroeger herbeleven op je moderne TV met legendarische games als California Games, Speedball 2: Brutal Deluxe, Paradroid, Boulder Dash en Impossible Mission.

De meeste van deze games werden destijds beoordeeld met scores boven de 90%, en veel zijn bekroond met felbegeerde awards.

Van sport- tot schietspellen, platformers en puzzelspellen, deze schat aan titels is een feest der herkenning voor iedere gamer die in de jaren ’80 is opgegroeid.

De C64 Mini is vanaf nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 79,99 euro.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights