Call of Duty: WWII nu wereldwijd verkrijgbaar

Call of Duty: WWII is nu verkrijgbaar, zowel digitaal als fysiek bij retailers van over de hele wereld.

 

 

In de felbegeerde multi-platform-game keert Call of Duty terug naar het conflict waar de franchise mee begon, de Tweede Wereldoorlog.

Deze nieuwe titel neemt spelers mee naar de frontlinies van het grootste militaire conflict ooit, gestuwd door een persoonlijk verhaal over moed en kameraadschap, om de wereld van de tirannie te bevrijden.

Naast de campaign levert Call of Duty: WWII  een uitgebreide boots-on-the-ground multiplayer-ervaring, inclusief nieuwe community-opties en de gruwelijke Nazi Zombies-coöp modus.

Bekijk hier de documentaire Call of Duty: WWII – ‘Brotherhood of Heroes’ 

Call of Duty: WWII zit boordevol content en laat spelers op diverse nieuwe manieren verbinding maken, tegen elkaar strijden en als community deelnemen aan unieke spelstanden.

De campaign van Call of Duty: WWII neemt spelers mee op een intense reis met aangrijpende actie en heftige gevechten.

Spelers volgen het verhaal van Ronald “Red” Daniels, een lid van de Amerikaanse 1e infanteriedivisie, die zijn krachten bundelt met de Britse troepen en het Franse verzet. Vanaf de invasie op de Normandische stranden, voert de strijd naar de bevrijding van Parijs en uiteindelijk tot diep in Duitsland.

De Call of Duty: WWII-multiplayer is een razendsnelle, grondgebaseerde en spectaculaire spelstand.

Spelers kunnen strijden op enkele van de beroemdste Europese locaties uit de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog, met een uitgebreid arsenaal van iconische wapens en uitrusting.

Er zijn verschillende speelstijlen en innovatieve manieren om de multiplayer te beleven, inclusief:

  • War Mode
    Deze stand is ontwikkeld in samenwerking met Raven Software. Spelers strijden tegen elkaar als teams van geallieerden en troepen van de asmogendheden om doelen en missies te halen.
  • Divisions
    Spelers kunnen hun carrières in de multiplayer op een nieuwe manier ontwikkelen door zich te voegen bij vijf iconische divisies, inclusief de luchtlandingstroepen van de Airborne Division, de scherpschutters van de Mountain Division, de veelzijdige Infantry Division, de zwaarbewapende Armored Division, en de Expeditionary Division, gewapend met brandbommen en jachtgeweren.
  • Headquarters
    Een groeiende, gedeelde sociale plaats waar spelers verbinding kunnen maken met andere fans en vrienden.
  • Nazi Zombies is een gloednieuwe, coöperatieve zombie modus met een duistere en gruwelijke, unieke verhaallijn, die speler meeneemt naar een mythisch en mystiek Tweede Wereldoorlog-universum. In een besneeuwd Beiers dorpje komen speler op het spoor van een macaber geheim over een onvoorstelbare en monsterlijke kracht.

Met de lancering van Call of Duty: WWII begint het grootste seizoen van de CWL met een totale prijzenpot van $ 4,2 miljoen, het hoogste bedrag uit de geschiedenis van Call of Duty eSports.

Spelers kunnen vanaf de lancering online deelnemen aan CWL-ladders via de in-game MLG GameBattles-stand op PlayStation 4.

Hiermee kunnen ze CWL Pro-punten verdienen die nodig zijn voor kwalificatie voor offline-klassementen en –evenementen. Teams kunnen ook persoonlijk deelnemen aan de CWL Global Open LAN-toernooien die beginnen met de CWL Dallas Open op 8 – 10 december.

Tegelijk met de release van Call of Duty: WWII, brengt de Call of Duty Endowment de squad weer bij elkaar voor de jaarlijkse Race to Prestige.

Vanaf donderdag 18:00 uur tot zondag 5 november zullen internetpersoonlijkheden iiJERiiCHOii, GoldGloveTV, TmarTn, Hutch en VernNotice non-stop de spectaculaire Call of Duty: WWII-multiplayer spelen en livestreamen, direct vanuit Sledgehammer Games.

Kijkers kunnen alles volgen via twitch.tv/therace, live vanaf Sledgehammer Games en inclusief ontwikkelaars en speciale gasten.

In de Benelux werd de lancering van Call of Duty: WWII gevierd met een liveshow in samenwerking met het Nationaal Militair Museum in Soest.

Tijdens de show gingen acht teams bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan, waaronder dj-duo W&W, rapper Boef, keeper Kenneth Vermeer en de mannen van StukTV.

Voor pc-spelers is de game nu ook beschikbaar op Steam.

Call of Duty: WWII is verkrijgbaar als Base Edition en Digital Base Edition, Digital Deluxe Edition (Season Pass** en meer) en Pro Edition (Season Pass**, speciaal SteelbookTM en meer).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights