Charge into electrifying Cross-Platform Multiplayer Action met Aftercharge

Chainsawesome Games ‘neonverlichte multiplayer-shooter Aftercharge, die volledige platformonafhankelijke ondersteuning biedt, is gelanceerd op Windows PC en Xbox One sinds donderdag 10 januari en wordt op de Xbox Game Pass vermeld!

Bereid je voor op een van 2019’s meest unieke teamgebaseerde shooters door verschillende geheel nieuwe screenshots te bekijken en door deze vijf belangrijke Aftercharge gametips rechtstreeks van Chainsawesome Games te bestuderen:

Het is een FPS in tegenstelling tot alle andere – falen om te plannen is van plan mislukken:
Je hebt misschien al veel andere shooters gespeeld, maar niets als Aftercharge. Denk met je hoofd en niet alleen met je wapens – strategische acties zijn essentieel. Als je zonder plan gaat opladen, zul je waarschijnlijk falen.

Workonics: je kunt de verdedigers niet doden Wanneer je beledigend bent als de workonics, onthoud dan dat het vijandige team onoverwinnelijk is. Ze kunnen niet doodgaan! Doe je best om ze te vermijden, want je stoten zullen alleen vijanden opzij duwen.

Enforcers: U heeft geen onbeperkte munitie Het schieten en gebruiken van vaardigheden als de verdedigende handhavers energie verbruiken. Je moet je energie zorgvuldig beheren, want deze kan alleen worden opgeladen bij extractors of ingezette oplaadstations.

Workonics: laad snel je vrienden op! Er is geen respawn in Aftercharge. Wanneer je robotachtige bondgenoten worden neergehaald, is het jouw prioriteit om ze te laten herleven met een geëlektrificeerde kraan! Revives hebben geen cooldown, kosten of cast-tijd – go go go!

Enforcers & Workonics: Class-Based Abilities Kies uit vijf karakterklassen per team en test elk van hun unieke vaardigheden die het spel kunnen ronddraaien als het correct wordt gebruikt. Speel op je sterke punten en de zwakheden van je tegenstanders. Bekijk de vaardigheden in het spel door op F1 te drukken om het helpscherm te openen.

In Aftercharge moeten teams van drie felbegeerde energie-extractors vernietigen of verdedigen die verspreid liggen over de verschillende kaarten van het spel – onzichtbaar bewegen, afleiding creëren als de robotica van de robotica, of volledig “zoeken en vernietigen” -modus als dodelijke beveiligingshandhavers door lossen op vijanden met hard-hitting wapens. De snelle gevechtsronden en de tien unieke klasgebaseerde personages van Aftercharge, geschikt voor meerdere speelstijlen, houden het bloed van de spelers aan het pompen!

Aftercharge is beschikbaar op Windows PC via Steam en op Xbox Live voor Xbox One en Xbox One X sinds 10 januari 2019, voor 19,99 euro en zal kort daarna op Nintendo Switch worden uitgebracht – waardoor platformoverschrijdend platformonafhankelijke spel mogelijk wordt. Aftercharge is tegelijkertijd beschikbaar via de Xbox Game Pass-abonnementsservice bij de lancering.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights