Civilization® VI – Nieuwe Frontier Pass: Vietnam & Kublai Khan Pack op 28 januari

Het vijfde DLC-pakket in de Civilization® VI – New Frontier Pass – het Vietnam & Kublai Khan Pack werd aangekondigd en die zal op donderdag 28 januari worden gelanceerd

Het Vietnam & Kublai Khan Pack vereist Civilization VI om te spelen en zal beschikbaar zijn voor iedereen die de Civilization VI – New Frontier Pass bezit en is beschikbaar voor individuele aankoop voor €8,99.

Het Vietnam & Kublai Khan Pack bevat een nieuwe leider en beschaving, Kublai Khan als nieuwe alternatieve leider voor China en Mongolië, een nieuwe spelwijze en een nieuwe wijk – het Preservaat, dat twee nieuwe gebouwen in de Grove en het Sanctuarium omvat.

De nieuwe spelmodus heet Monopolies & Corporations*, wat een robuuster economisch spel oplevert dat je in staat stelt een economisch imperium op te bouwen en je fantasieën van het zwemmen in het geld tot leven kan brengen!

Met de nieuwe spelmodus kunt u een hele industrie creëren rond dubbele grondstoffen. Industrieën zorgen voor krachtige buffs in hun thuissteden en een gestage aanvoer van Great Merchant punten; blijf meer verzamelen en je kunt een industrie op een niveau brengen dat gelijk is aan een bedrijf.

Uw bedrijven stellen u in staat om producten te maken die in de gebouwen van de beurs en de zeehaven worden geplaatst (zoals grote werken in museums).

Als het je lukt om het wereldwijde aanbod van een luxe grondstof te domineren, kun je een monopolie creëren, die een enorme hoeveelheid goud en toerisme genereert.

Voor de lancering van volgende week delen we een First Look-video over de leider voor Vietnam en een diepere kijk op Kublai Khan

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights