CONFRONTEER JE NACHTMERRIES IN DE NIEUWSTE TRAILER VAN CATHERINE: FULL BODY

Men zegt dat degenen die bezwijken voor ontrouwheid vervloekt zijn. Ze worden in hun slaap in een nachtmerrie-dimensie gezogen waar ze gedwongen worden een gevaarlijke blokkentoren te beklimmen terwijl ze achterna gezeten worden door bloeddorstige demonen. Als ze daar sterven, dan sterven ze in het echte leven ook. Dit de situatie waarin Vincent zich bevindt, de enige manier waarop hij dit lot kan voorkomen is door zijn weg richting de uitgang te klimmen. 
Bekijk de angstaanjagende klim van Vincent in de nieuwe Death by Nightmare Trailer van Catherine: Full Body! Hier krijg je onder andere een glimp van de nieuwe cutscenes en features zoals de gloednieuwe Remix Mode en de rustgevende piano van Rin.

Catherine: Full Body Features:

  • Een volledige remaster: Het boeiende verhaal uit het bekroonde Catherine keert terug in Catherine: Full Body, groter en beter dan ooit tevoren. Verbeterde graphics en gameplay, gloednieuwe muziek, verbeterde multiplayer-opties en meer staan je te wachten in dit verleidelijke nieuwe pakket.
  • Van een driehoeksverhouding naar een vierkantsverhouding: Verken een nieuw vertakkend verhaal over de komst van de mysterieuze Rin. Tientallen nieuwe cutscenes en geanimeerde tussenfilmpjes zijn toegevoegd en geven een diepere duik in Vincents verwarrende leven, evenals zijn verleden.
  • Verwarrende puzzels – als je dat wilt: Op zoek naar een uitdaging? Catherine Full Body bevat meer dan 500 puzzels, meer dan twee keer zoveel als de originele game! ‘Remix Mode’ voegt daarnaast complexe gelinkte blokken toe aan bestaande levels, waardoor nieuwe technieken en strategieën nodig zijn om te overwinnen.
  • Niet valsspelen: Wil je gewoon genieten van het verhaal? ‘Safety Mode’ geeft spelers de optie om puzzels over te slaan, waardoor je achterover kan zitten en genieten van het tragische verhaal van Vincent.

Stemmen zo soepel als een goede wijn
Catherine: Full Body heeft een aantal gloednieuwe cutscenes, geanimeerde tussenfilmpjes en geheel nieuwe vertakkende verhaalpaden. ATLUS kondigt met trots aan dat de volledige cast van stemmen uit de originele Catherine terugkeert, inclusief:

  • Troy Baker als Vincent, onze gekwelde hoofdpersoon
  • Laura Bailey als Catherine, het flirtende en betoverende meisje uit Vincents dromen
  • Michelle Ruff als Katherine, Vincents vriendin waarmee hij plannen op de lange termijn heeft
  • Voor het eerst Brianna Knickerbocker als het nieuwe centrale personage in Catherine: Full Body, Rin, de mysterieuze vrouw met geheugenverlies die plotseling in Vincents leven verschijnt en zijn leven potentieel voor altijd verandert
  • … en veel meer!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights