Cooler Master introduceert de Mirror Series New Liquid Cooler

Cooler Master kondigt vandaag de lancering aan van een nieuwe serie vloeistofkoelers met verbeterde prestaties en lichteffecten. Geïntroduceerd als onderdeel van de MasterLiquid Series-familie, zijn de nieuwe MasterLiquid ML240, ML280 en ML360 Mirror uitgerust met de nieuwe Infinity Mirror Addressable-RGB-verlichting met verbeterde prestaties en installatie

Spiegel pomp ontwerp

De geheel nieuwe MasterLiquid ML240, ML280 en ML360 Mirror zijn voorzien van Cooler Mater’s Mirror-Top Pump Cover-ontwerp, waardoor gebruikers een oneindig ARGB-ring- en halo-effect op de pomp kunnen zien.

Met acht adresseerbare RGB-LED’s in de pomp kunnen gebruikers lichteffecten regelen en aanpassen via Cooler Master’s Lighting Controller en software.

 

Derde generatie tweekamerpomp

De MasterLiquid ML Mirror-serie is uitgerust met de 3e generatie tweekamerpomp van Cooler Master.

Het tweekamerontwerp scheidt het warme en koude koelmiddel, wat de algehele efficiëntie verbetert in vergelijking met pompen met één kamer, maar met de nieuw gepolijste motor en versterkte afdichting ervaren gebruikers een nog stillere, maar krachtigere en betrouwbaardere pomp in vergelijking met de oudere Cooler Master generaties vloeistofkoelers.

Nieuwe radiator

De MasterLiquid ML Mirror-serie bevat Cooler Master’s nieuwe generatie Radiator om de algehele prestaties te verbeteren. Vergeleken met onze laatste generatie radiator, heeft de nieuwe radiator een 16% grotere doorgang om meer koelvloeistof te laten stromen, terwijl het grotere oppervlak van de vinnen de warmteafvoer zal verbeteren.

Nieuwe SickleFlow 120/140 serie ventilatoren

De MasterLiuqid ML-serie is ook geïntegreerd met Cooler Master’s New SickleFlow 120 of 140 ventilatoren. De SickleFlow 120 of 140 is een nieuw ontwikkelde, vierkante ventilator met een nieuw bladontwerp voor verhoogde statische luchtdruk voor betere koelprestaties, samen met een verfijnd geweerlager om het geluidsniveau laag te houden.

Verbeterde gebruikerservaring en koelprestaties

 

Eenvoudige installatie gaat hand in hand met de nieuwe ML240, ML280 en ML360 Mirror, inclusief Intel- en AMD-beugels.

Cooler Master heeft ook een eigen ontwerp van 240 mm, 280 mm of 360 mm radiatoren met een radiator met een groot oppervlak, die overtollige warmte van de CPU zal verwijderen, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Bovendien zal de ML Mirror-serie een bedrade adresseerbare RGB-controller bevatten waarmee gebruikers kleuren kunnen aanpassen, zelfs zonder een adresseerbaar RGB-moederbord.

Geïnspireerde verlichtingsfuncties

Inbegrepen bij MasterLiquid ML240, ML280 of ML360 Mirror, is een bedrade ARGB-controller die nieuwe verlichtingsmodi mogelijk maakt om de adresseerbare RGB-mogelijkheden beter te demonstreren.

Het is ook compatibel met de lichtregelsoftware van Cooler Master om uw unieke kleurvariaties en effecten aan te passen.

De MasterLiquid ML Mirror-serie is ook compatibel met de meeste grote RGB-moederbordfabrikanten, zoals ASUS, MSI en ASRock, en de bijbehorende software.

Cooler Master zal in augustus 2020 de MasterLiquid ML240, ML280 en ML360 Mirror uitbrengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Availability

The MasterLiquid ML240, ML280, and ML360 Mirror is available today, at online retailer Amazon. For more information on Cooler Master’s MasterLiquid ML-Mirror Series, please visit you local Amazon platform.

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights