Cooler Master Introduceert MasterLiquid Illusion

Cooler Master introduceert de MasterLiquid Illusion, een nieuwe cooler met verbluffende visuals en schitterende verlichting.

De MasterLiquid Illusion line-up is beschikbaar in 240mm en 360mm radiatoren voor verschillende behoeftes aan koeling.

De MasterLiquid Illusion herdefinieert verlichting met een nieuw design voor de MasterLiquid series.

Met 12 Addressable RGB LED’s geïntegreerd in de geheel nieuwe doorschijnende pomp, zijn de kleuropties spectaculair customizable.

Aangevuld met de MasterFan MF120 Halo Fans uitgerust met 24 dual loop individuele LEDs per fan, is de verlichting van de MasterLiquid Illusion alles wat het hartje van een RGB-liefhebber begeert.

De Illusion is niet alleen elegant, maar ook buitengewoon capabel, met de 3e generatie Dual Chamber Pump voor excellente cooling performance.

De ML240 Illusion is ook beschikbaar in de White Edtion, voor gebruikers die de koeler willen complementeren aan hun witte set-up.

Ontwikkeld met nieuwe verlichtingstechnologie, Addressable Gen 2 RGB, werkt de Illusion samen met grote moederbordfabrikanten die deze nieuwe mogelijkheid ondersteunen.

De ARGB-opties kunnen worden aangepast met de meegeleverde Addressable Gen 2 RGB-controller en Cooler Master’s MasterPlus + -software.

Cooler Master MasterLiquid Illusion

  • Geoptimaliseerde Dual Chamber – 3e Generatie Dual Chamber Pump gemaakt voor optimale performance.
  • Uitgebreide Dissipation Surface Area – Verbrede radiator waterchannels voor een groter koeloppervlak.
  • MasterFan MF120 Halo – Dual loop Addressable Gen 2 RGB fans met 24 individuele ARGB LEDs.
  • Verbeterde kwaliteit – Materiaal van industriële kwaliteit, ontworpen om extreme omgevingsomstandigheden te weerstaan.
  • MasterPlus+ Software – Cooler Master gepatenteerde software aangepast voor.Addressable Gen 2 RGB features.

Translucent Dome – Verbluffende verlichting met de doorschijnende water chamber dome, compatibel met software customization.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights