Crackdown 3 wereldwijd beschikbaar met Xbox Game Pass

Het is tijd om te knallen, agenten! Crackdown 3 is beschikbaar voor Xbox Game Pass op zowel Xbox One als Windows 10-pc’s.

Echte fans voelen zich meteen thuis in het nieuwste deel van de Crackdown-serie, waarin ze New Providence moeten heroveren op de wrede en corrupte TerraNova Corporation. Crackdown 3 zit vol de krankzinnige actie en ontelbare explosies die je gewend bent, en je kunt weer een hoop schurken neermeppen. Maar je moet er wel wat voor doen. Verzamel de iconische groene bollen om sneller te rennen en hoger te springen. Sla hoofden tegen elkaar om sterker te worden en bestook je vijanden met unieke, bombastische wapens. En dan is er nog de Oblivion: een grappige gadget waarmee je zwarte gaten schiet in vijanden. Gewoon, voor de lol.

In Crackdown 3 kun je, zoals altijd in de serie, in volledige vrijheid de strijd aangaan. Vanaf het begin bepaal je dus helemaal zelf hoe je de stad wilt bevrijden. Je kunt kiezen uit 21 speelbare agenten, onder wie de enige echte Terry Crews als commandant Isaiah Jaxon. Als je het aandurft, kun je het meteen opnemen tegen eindbaas Elizabeth Niemand, maar je kunt ook eerst haar verdediging verzwakken door haar commandanten uit te schakelen. Ook bij het kiezen van je agent heb je alle vrijheid. Elke agent heeft specifieke kenmerken waarmee je bepaalde vaardigheden sneller verbetert. Wil je snel alle voertuigen ontgrendelen? Kies dan een agent die is gespecialiseerd in rijden en veeg je vijanden van de weg. Je kunt bovendien verschillende agenten opslaan, dus je kunt voor elke uitdaging weer de meest geschikte agent kiezen. Bevrijd TerraNova in je eentje of speel in coöp met een vriend via Xbox Live voor twee keer zoveel plezier.

Heb je zin in een nog grotere puinhoop? Probeer dan vooral ook Wrecking Zone, dat gebruikmaakt van de Azure-cloud. Hierin nemen twee teams van vijf spelers het tegen elkaar op in omgevingen die je volledig kunt verwoesten. In de speltypen Agent Hunter en Territories is er aan chaos zeker geen gebrek: sloop bruggen, blaas muren op of vecht het in de lucht uit met je tegenstanders. Cross-play wordt ondersteund, zodat je op verschillende platforms (Xbox One en Windows 10) met elkaar kunt spelen.

Crackdown 3 is beschikbaar met Xbox Game Pass voor Xbox One en Windows 10-pc’s. Xbox Game Pass-leden kunnen Crackdown 3 voor hun console downloaden met de mobiele Xbox Game Pass-app. Geen lid? Meld je nu aan en betaal slechts € 2 voor twee maanden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights