Creed vanaf 18 mei verkrijgbaar.

Een woeste blik, gespierde armen en natuurlijk de legendarische gestreepte broek: Apollo Creed is een figuur die bij iedere boks- én filmliefhebber in het geheugen gegrift staat.

In Creed maken we kennis met z’n zoon, de ambitieuze Adonis.

De jongeman kan de genen van z’n beroemde vader niet negeren en vraagt aan zijn bekendste tegenstander, Rocky Balboa, om z’n trainer te worden. 

Sylvester Stallone kruipt opnieuw in de huid van The Italian Stallion, een prestatie waarvoor hij een Golden Globe won én genomineerd werd voor een Oscar.

99b8dadb-c4b9-4cc1-8c91-9d40f679a2fd

Nieuwkomer Michael B. Jordan (Fruitvale Station) vertolkt met verve de rol van Adonis Johnson. De regie is in de handen van Ryan Coogler.

Creed is vanaf 18 mei beschikbaar op Blu-ray™, DVD en Video on Demand.

Creed01993.dng

Adonis Johnson (Michael B. Jordan), zoon van de overleden wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed, is geboren om te boksen. Hij wil zijn eigen titel bemachtigen en vertrekt naar Philadelphia om zijn vaders vriend en rivaal Rocky Balboa (Sylvester Stallone) te overtuigen hem te trainen – terwijl Rocky buiten de ring zijn eigen dodelijke vijand te lijf gaat.

Adonis lijkt een kans te maken, maar zal eerst een ware strijder moeten worden in dit nieuwe hoofdstuk van de Rocky-serie door de alom geprezen regisseur Ryan Coogler.

d330027b-d524-48b2-8cd4-79ba891ba852

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights