Darklord

Darklord

Naam : Kevin

Geboortedatum : 09/01/1982

Rol : Webcontent & News , Networking , Video Editing & Founder

E-mail : darklord@playr00m.be

Hoe ben je ooit met Playr00m.be begonnen?

Playr00m bestaat onofficieel al  8 jaar,de site was voor korte tijd goed gelanceerd tot we door onze vorige hosting werden geboycot,door 3x te verhuizen in amper 1 jaar waren onze bezoekers hun interesse verloren in de chat & website.

Wat hebben jullie dan gedaan?

Toen zijn we na verschillende pogingen beginnen zoeken naar manieren om de site opnieuw te lanceren, en in welke richting we zouden gaan…na de koppen bijeen te steken kwamen we op het idee een Gaming website te lanceren, we houden van games, willen graag nieuws met andere mensen delen en ons verdiepen in onze hobby & passie.

Ben je de enigste die aan de site werkt?

Dominique was er van de start erbij,hij verzorgt de HTML/PHP/Database gedeelte waar ik gewoon voor de content zorg,hoe de site ongeveer eruit moet zien,wat de inhoud is enzo…

Later kwam Jessy erbij om samen met Dominique de website te verzorgen en zo hadden we onze “technische dienst” van de website.
Verder helpt ze ook met het verzorgen van Game news waar mogelijk & voice-over in onze game show

game show ? dat is intresant ! zoals de shows op tv dus

hahahaha,nee hoor, zo professioneel zijn we niet
we gaan trailers & gameplay video’s van Youtube gebruiken met toestemming van de game developer,en beeldmateriaal die de game developer ons toezend gebruiken,
daarover bespreken we dan kort de game

Profesioneel?

Neen,we zijn geen bedrijf , redactie of firma, we hebben allen een job, of zijn student
we roeien met de riemen die we hebben, zoals opensource of ingebouwd video editing software,filmen doen we met onze HD gsm of camcorder,zelfs als we bv een studio zouden bouwen word deze virtueel door middel van tools als Avatar Kinect , Yoostar 2 of door middel van green screen,of op locatie.

Ik zie op jullie partner page namen staan als Ubisoft , Twisted Pixel , Codemasters , enzo…?

Ja dat klopt,zoals ik zei de site begon gewoon als hobby/fan site, gewoon ons ding doen,
al grappend op de groep van xbox belgie op facebook kwam plots ter sprake dat we voor de fun aan een gaming website bezig waren,en aan  1 2 game, onze gameshow…
Voor we het wisten waren we al aan het dialogen met xbox groep, die ons de advies gaf contact op te nemen met game developers en dat we er zeker voor moesten gaan,
we waren er toen nog niet zo zeker van, aangezien we maar het niveau hebben van amateurs.
we kijken wel op naar de grote namen zoals Gamenuts,X-power (nu Powerplay), Gunk,enzo..dus vroegen we wat info,raad & Advies.
verbazend genoeg kregen we deze ook,want voor ons voelde het beetje aan als een winkelier die aan een andere winkelier om raad vroeg,we zijn geen concurrentie,we beschouwen ons als collega’s in het vak.

En?

Voor het we wisten hadden we contact met onder andere :

en de lijst blijft groeien,iets wat we totaal niet verwacht hadden

Super ! nou ik wens jullie nog veel succes met de website

Reageer hier en keep it light!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights