Dark Souls II nu verkrijgbaar

Dark Souls II is nu beschikbaar op Playstation 3 & Xbox  360.

Het spannende vervolg op Dark Souls is een topgame dat als een van de meest uitdagende ervaringen ooit in de videogamegeschiedenis wordt beschouwd door menigte gamers.

Trotseer sadistische vijanden en meedogenloze eindbazen tijdens je avontuur in een gebroken wereld waar gevaar op elke hoek je opwacht.

Enkel diegenen die goed kunnen vechten, veel geluk hebben en slim zijn, kunnen in  DARK SOULS II overleven en voor de eeuwige glorie gaan.

Een stevige portie doorzettingsvermogen hebben is cruciaal wil je erin slagen de meest bloeddorstige vijanden te verslaan en de talrijke demonische omgevingen te overleven.

geniet van een sombere omgeving vol gevaar en avontuur wat hen toelaat te ontdekken wat er onder de angst en pijn die de wereld overspoelt, ligt.

Elk hard bevochten duel dat beslecht wordt in het voordeel van de speler, blijft een tafereel dat bol staat van emotie.

Mathieu PIAU, EMEA Marketing Director bij NAMCO BANDAI Games Europe

FromSoftware ging net dat tikkeltje verder met DARK SOULS II om er een waardige opvolger van DARK SOULS van te maken.

Dat was een immense uitdaging,

Geen enkel ander spel kan concurreren met de DARK SOULS-franchise wanneer het aankomt op het leveren van een diepgaande en zenuwslopende ervaring!

Als een van de meest geanticipeerde games van dit jaar belooft DARK SOULS II een rijk avontuur voor te schotelen aan diegenen die bereid zijn om verder te gaan dan de dood zelf.

Dark Souls II is nu verkrijgbaar op PlayStation 3 en Xbox 360.

De PC-versie verschijnt op 25 april 2014

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights