DC Universe : Justice League – Throne of Atlantis en LEGO DC Super Heroes: Justice League vs. Bizarro League zijn vanaf 11 februari beschikbaar

Fans van DC Comics en zij die regelmatig eens de controller van een spelconsole in handen hebben hoeven we de Justice League niet meer voor te stellen.

 

In het splinternieuwe verhaal Throne of Atlantis mag dit vriendenclubje, waartoe onder andere Batman, Superman, Wonder Woman en The Flash behoren, een nieuw lid verwelkomen.

Geen overbodige luxe, aangezien het gevaar in het DC Universum van alle kanten komt!

7e25eacf-6ea6-40d2-8f82-75545efb6b14Vanaf 11 februari is er bovendien ook een nieuw avontuur beschikbaar van de kleine, gele versies van deze superhelden, de LEGO: DC Super Heroes! Batman, Superman en co krijgen in dit nieuwe verhaal af te rekenen met een nieuwe vijand en een stelletje vervelende klonen..

Duik in een nieuw avontuur met Superman, Batman, Wonder Woman, Cyborg en de rest van de Justice League.

Zie hoe ze de strijd aangaan met Orm en geconfronteerd worden met buitenaardse wapens en andere gevaren in een mysterieus onderwaterrijk dat in oorlog is.

Het is het begin van een gloednieuw, bloedstollend hoofdstuk uit het DC Universe waarin de enige hoop op ontsnapping uit de klauwen van de duisternis is gevestigd op één man – Aquaman!

71edbbd4-6e6b-472e-9630-323fe90504d5Daarnaast komt op dezelfde datum ook  Lego DC Super Heroes uit op dvd in Justice League Vs Bizarro League op dvd.

Supermans gestoorde kloon Bizarro laat overal waar hij komt een spoor van vernieling achter, dus wordt hij door Superman teruggestuurd naar zijn eigen planeet… Bizarro World! Wanneer Darkseid Bizarro’s planeet dreigt te vernietigen, creëert Bizarro meer ‘helden’ zoals hijzelf.

En zo is de Bizarro League geboren!

Kunnen de twee bondgenootschappen de handen ineen slaan om Darkseid te stoppen en het sterrenstelsel te redden?

  • Bonusmaterialen: LEGO® DC Comics Super Heroes: Batman Be-Leaguered TV Special, Me Am BIZARRO! The League of Opposites, Be – Leaguered Bloopers
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights