De 1 April Grap van Netflix ?

Natuurlijk kan de kans bestaan dat dit niet als 1 april grap word bestempeld en de echtheid zeker is ..

Maar we kregen de mail op 1 april!

RMT-TX100DVanaf deze maand zouden de smart Tv’s, Bluray spelers en settopboxen van Belgacom, Telenet en noem maar op in Europa verkocht worden met een speciale Netflix Button.

De lekkere luie manier naar jou favoriete film App.

Het zou dan ook een eerste keer zijn dat de Netflix toets talrijk aanwezig is op toestellen in Europa.

In USA is de knop al reeds lang aanwezig op diverse toestellen.

Bill Holmes, hoofd van Business Development bij Netflix.

De nieuwe Netflix-knop op afstandsbedieningen in Europa zorgt ervoor dat Netflix kijken net zo gemakkelijk wordt als zappen op een standaard tv, waardoor onze kijkers nog sneller kunnen genieten van onze geweldige programmering

 

remo_2015_eu2Consumenten in Europa kunnen de nieuwe Netflix-knop vinden op afstandsbedieningen voor apparaten van Panasonic, Philips, Sony, Toshiba en Vestel.

De afstandsbedieningen zullen worden geleverd bij modellen die in 2015 zijn geproduceerd en bepaalde  modellen uit 2014.

De speciale Netflix-knoppen op afstandsbedieningen zijn het resultaat van de samenwerking van Netflix met fabrikanten van consumentenelektronica met als doel het maken van tv’s en andere apparaten die een optimale gebruikerservaring op het gebied van internettelevisie verschaffen.

Andere belangrijke factoren zijn het verbeteren van de werking van Smart TV’s, het vereenvoudigen van het navigatiemenu, en de introductie van nieuwe functies, zoals het sneller opstarten en hervatten van de playback.remo_2015_eu

In de afgelopen zeven jaar hebben Netflix-technici samengewerkt met makers van internetklare televisies, gameconsoles, settopboxen en mobiele apparaten om hun producten te testen en ervoor te zorgen dat consumenten de allerbeste gebruikerservaring krijgen met Netflix.

Dit leidde afgelopen januari tot de introductie van het zogeheten Netflix Recommended TV- programma tijdens de Consumer Electronics Show.

Dit programma houdt in dat Netflix advies geeft over welke televisies het beste werken voor de Netflix-service.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights