de nieuwe GP XID controller voor PC is er !

Met de  nieuwe GP XID controller, biedt Thrustmaster voor pc-gamers een hoge precisie Plug & Play controller, die vooraf direct  geconfigureerd voor Windows  en PC games!

Met de  XInput (XID) standaard kan de controller  direct de game  herkennen en deze optimaal geconfigureerd in Windows voor PC  Games voor Windows  en voor OnLive  en Steam “Big Picture”-diensten.  Deze standaard is steeds de basislijn voor game-ontwikkelaars, hierdoor hebben Thrustmaster en ontwikkelteams hierop direct op verder gebouwd in de GP XID controller. Met deze functie wordt de GP XID een volledig geoptimaliseerde Plug & Play- apparaat dat geen voorafgaande installatie voor is vereist: alle knoppen en draaiassen worden toegewezen aan de relevante functies en acties in recente games zodat er geen configuraties nodig zijn om het de gamer simpeler te maken.

Het ontwerp van de GP XID voorziet in ergonomie een aanzet voor gamers en beschikt over een optimaal geplaatste knoppen, D-pad en mini-stick lay-out. Het resultaat is een controller met een natuurlijke grip, met een snelle en intuïtieve toegang tot alle functies. Dankzij een nieuwe firmware, de controller mini-sticks met optimale precisie die twee keer zoveel als elke andere momenteel beschikbare controller bied – en 16-bit resolutie, met 65.000 waarden per as  genoeg om de meest veeleisende hardcore gamers tevreden te stellen!

De GP XID controller is gebaseerd op de controller van de Xbox 360 maar dan in het wit. Zo zijn er de 2 joystick die uit het zelfde materiaal zijn gebouwd. Qua gewicht weegt het ook wel een pak minder en de toetsen A,B,X en Y zijn ook nog altijd op dezelfde plaats.
Je kan de GP XID gebruiken voor Windows XP, Vista, 7 en 8 en dit nieuwe speelgoedje is beschikbaar rond de 25€
Dus veel plezier met de nieuwe Thrustmaster
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights