Warning: The magic method Predic_Widget::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/8/9/playr00m.be/httpd.www/wp-content/themes/inx-game/vendors/predic-widget/predic-widget.php on line 192 De officiële Skylanders Collection Vault app - Playr00m® Gaming ~Hardware ~Movies ~Technology

De officiële Skylanders Collection Vault app

Het succes van Skylanders blijft groeien, zelfs tot buiten onze console!

ZIj die de ultieme Portal Master willen worden kunnen nu ook de Skylanders Collection Vault application downloaden in de iOS App Store.

De nieuwe app stelt spelers in staat om hun Skylanders toys eenvoudig te managen en nieuwe Skylanders toys te ontdekken.

 

Ook kun je je Skylanders verzameling vergelijken met die van familie en vrienden. Allemaal gratis!

Het is voor het eerste dat Portal Masters op een en dezelfde plek andere Skylanders personages kunnen leren kennen en meer over hun achtergrondverhalen te weten kunnen komen.

De Collection Vault app is geoptimaliseerd voor tablet en mobiele devices.

Nooit was het zo makkelijk én leuk om je Skylanders verzameling bij te houden, verlanglijstjes te maken welke personages je nog wilt hebben, ook kun je browsen op beelden en filmpjes, speciale content ontgrendelen en je vrienden uitdagen wie de meest volwaardige verzameling heeft.

 Josh Taub, Senior Vice President of Product Management van Activision Publishing, Inc

Skylanders SWAP Force is de best gewaardeerde game in de Skylanders franchise tot op heden.

En de Skylanders Collection Vault app wordt de beste mobiele vriend die een Portal Master zich maar kan wensen.

Je komt alles te weten over je favoriete personages en je leert echt álle Skylanders karakters kennen,

Skylanders is de #1 kids’ game franchise van 2103en we zijn vastbesloten om onze fans de best mogelijke ervaringen te blijven bieden.

We vinden het fantastisch dat we Skylanders liefhebbers met deze app de mogelijkheid kunnen bieden om zich helemaal uit te leven in een volledig digitale versie van hun verzameling.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights