De PvP mode van FarCry 4

In “Battles of Kyrat” zie je de wereld van Far Cry 4 op een compleet andere manier.

 

Herbeleef het verhaal van een strijd die plaatsvond tijdens een lang vervlogen oorlog tussen de rebellen van de Golden Path en de elitestrijders van Pagan Min, de Rakshasa.

Elke factie heeft een eigen unieke set van wapens en vaardigheden.

Aan jou de taak om je aan te passen aan de sterktes en zwaktes van jouw tegenstanders en zo verder te komen in deze multiplayer-modus.

De Rakshasa zijn de mytische krijgers van Kyrat die een sterke band hebben met de natuur. Zij roepen dieren op om hen te helpen in het beschermen en aanvallen van gebieden.

Bovendien gebruiken zij alleen traditionele wapens, zoals de boog, maar zijn ze ook in staat om hun wapens aan te passen.

De krijgers van de Golden Path hebben daarentegen een compleet arsenaal tot hun beschikking: geweren, voertuigen en allerlei technische verbeteringen.

Zij beschikken over tientallen wapens, waaronder assault rifles, shotguns en verschillende explosieven.

Daarnaast gebruiken zij beltorens om vijanden al van ver te spotten.

De complete PvP-modus bestaat uit:

 • Matches waar je in verschillende rondes vijf tegen vijf speelt.
 • Asymmetrische gameplay waarin je het opneemt tegen elke factie. Diegene met het beste resultaat over alle rondes wint de strijd.
 • Lange matches die gemiddeld twintig minuten duren.
 • 10 maps bij launch van de game.
 • Drie modi:
  • Outpost, waarin de Golden Path een outpost proberen te bevrijden, terwijl de Rakshasa hen proberen te verdrijven en de outpost veilig te stellen voor Pagan Min.
  • Propaganda, waarin de Golden Path drie Pagan Min-installaties moeten verwoesten, terwijl de Rakshasa er alles aan doen om deze te beschermen.
  • Demon Mask, waarin zowel de Golden Path als de Rakshasa een masker moeten vinden en terugbrengen naar hun thuisbasis voor de juiste afhandeling.

Far_Cry_4_Limited_Edition_PS4_2D_NLFar Cry 4 is de grootste en meest meeslepende Far Cry ooit, die zich afspeelt in een volledig nieuwe, enorme open wereld.

Je bevindt je in Kyrat, een prachtig maar gevaarlijk en wild deel van de Himalayas dat onder druk staat van een regime, opgezet door een zelfbenoemde koning.

Met een immens arsenaal aan wapens, voertuigen en dieren schrijf je jouw eigen verhalen in het enorme, exotische landschap.

Far Cry 4 wordt ontwikkeld door Ubisoft Montréal in samenwerking met andere Ubisoft studios, en is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 18 november 2014 voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en Windows PC.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights