De terugkeer van een Legende !

There Back !

Niet alleen binnenkort op het grote doek, maar ook op jou Playstation 4 console !

Of toch ongeveer ….

Rachet & Clanck zijn terug in een meer dan waardige remaster voor Playstation 4 met de beste elementen uit de hele Ratchet & Clank collectie, een brede waaier aan gloednieuwe spelelementen en indrukwekkende visuals?

Natuurlijk wordt de oorspronkelijke verhaallijn nieuw leven ingeblazen.

Het verhaal begint wanneer de mislukte Galactic Ranger Ratchet en de kleine, per ongeluk gecreëerde robot Clank elkaar ontmoeten. S

amen proberen ze ervoor te zorgen dat de gemene Doctor Nefarious en de boosaardige leider Chairman Drek hun wrede plan om het heelal te vernietigen niet kunnen uitvoeren.

Wanneer ze wonderbaarlijk genoeg slagen in hun opzet, worden ze hiervoor beloond en benoemd tot Galactic Rangers! De euforie is echter van korte duur, want de volgende uitdaging loert alweer om de hoek.

Captain Quark, de meest legendarische Galactic Ranger ooit, is niet blij met de plotselinge populariteit van Ratchet en Clank en probeert hun werk te saboteren.

RCPS4_4_nov_bridge_1457602052 5_metro_ship_1445969192

Lukt het dit dynamische duo om Captain Quark weer aan hun kant te krijgen?

Dankzij de combinatie van de bekende verhaallijn en vernieuwende spelelementen is deze game een unieke aanvulling aan het Ratchet & Clank assortiment.

Deze game gaat hand in hand met een animatiefilm van Entertainment One Benelux rond het verhaal van de twee helden, die vanaf 4 mei in de bioscoop verschijnt.

RCPS4_5_nov_run_1457602054 RCPS4_3_ari_run_1457602051

Spelers kunnen genieten van de film en het avontuur verderzetten in hun eigen huiskamer voor een complete Ratchet & Clank ervaring!

Packshot Ratchet & ClankGrafisch is de game niet te onderscheiden van de film en wat de core mechanics betreft, blijft ontwikkelaar Insomniac Games trouw aan de originele Ratchet & Clank games.

De klassieke gameplay wordt versterkt door heel wat nieuwe spelelementen, waaronder uitdagende boss fights, nieuwe vlieg-levels en een heuse hoverboard race!

Voor wie de game pre-ordert wordt nog een leuke bonus voorzien: “The Bouncer”, een exclusief, downloadbaar wapen om tegenstanders mee op te blazen!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights