De wil van de samoerai in Nioh, exclusief voor PS4

In Nioh duik je onder in de bloederige Japanse Sengoku-periode uit de 16de eeuw, het tijdperk van oorlogen en duistere krachten.

 

Het hoofdpersonage is William, een samoerai zonder meester die brutale gevechten levert tegen ervaren samoerai, goddelozen beesten en demonen.

Zijn achtergrond als een woeste krijger en z’n kennis van het zwaard stelt hem in staat om te overleven in het door geesten geteisterde land van de samoerai.

Deze demonen, ook gekend als de afgrijselijke Yokai, liggen op de loer in de schaduwen om nietsvermoedende slachtoffers in een hinderlaag te lokken.

Je zal het ook moeten opnemen tegen andere samoerai in zwaardgevechten die de vaardigheden, het geduld en het strategisch inzicht van de meest geharde samoerai zal testen.

Nioh bevat de beste elementen uit de Ninja Gaiden- en Dark Souls-series.

In de game kan je je bekwamen in de kunst van het Kenjutsu, het Japanse zwaardvechten dat zo tot de verbeelding spreekt. Bestudeer de gevechtsstijl, leer de vloeiende technieken en beweeg met dodelijke precisie.

Je zet de meest vernietigende combinatie-aanvallen op met authenthieke samoeraiwapens zoals stokken, katana’s.

Dankzij PlayStation Plus kan je online spelen met andere gewapende gamers om de losgeslagen mythische demonen in de pan te hakken.

Het is mogelijk om Nioh aan te passen voor PS4 Pro, waardoor je van een hogere framerate en resolutie kan genieten. Een visueel schouwspel om duimen en vingers van af te likken!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights