Dead Island™ Riptide: details pre – order bonus onthuld!

Wie hier al van op de hoogte was en uitkeek naar verder nieuws over Dead Island Riptide wordt nu beloond voor zijn geduld! Deep Silver laat ons weten dat voor degene die de game pre-orderen er automatisch de eerste DLC-Pack inbegrepen zal worden. Voor degene die de Special exclusive pre-order edition bestellen zit er dan zelfs nog eens een extraatje aan vast.

Dead Island Riptide Pre-Order + DLC #1: The Survivor Pack bevat: d2

  • Een BBQ – mes! Dus als je deze nieuwe game pre-ordered krijg je er meteen een exclusief wapen bij dat enkel en alleen zo verkrijgbaar is. Dit wapen kan ook nog aangepast worden door er enkele brandstoftanks aan toe te voegen zodat je het hart van de zombies in vuur en vlam kunt zetten. Dit wapen geeft je dus de mogelijkheid om zo gemakkelijk jezelf door hordes zombies te hakken.
  • Een XP-Stats booster! Dus zoals het zegt je zal jezelf een extra boost kunnen geven om sneller up te graden dan jouw spelgenoten.
  • Een Speciale winkel! Hier zul je dus met speciale kortingen wapens en items kunnen bekomen.

Degene die de game niet pre-orderen kunnen niet van deze voordelen genieten maar iedereen die de game gepre-ordered hebben voor de release zullen wel nog deze DLC kunnen aankopen.

Dead Island Riptide Special Exclusive Pre-Order Edition + DLC #2: Fashion Victim:

  • fNieuwe skins (kleren) voor alle speelbare personages (Logan, Purna, Sam B. Xian Mei & nieuwkomer John Morgan) in co-op mode.

Hier in deze DLC kunnen gamers dus die liever eens van outfit veranderen kiezen uit nieuwe outfits. Deze DLC zal in België samen met de DLC #1 beschikbaar zijn voor eenieder die hem wil maar slechts beschikbaar zijn in de Game Mania, Smarttoys & Bol.com

Wacht dus niet langer en pre-order jouw exemplaar snel!

Wie het niet zeker weet moet niet treuren want achteraf zullen deze wel nog ter beschikking worden gesteld op:

DLC # 1: Xbox Live voor 400 Microsoft points voor de Xbox 360 en voor €4,99 via het Playstation Netwerk & Steam

DLC # 2: Xbox Live voor 160 Microsoft points voor de Xbox 360 en voor €1,99 via het Playstation Netwerk & Steam

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights