Dead Island Zombie Bait Edition aangekondigd voor Dead Island Riptide

Deep Silver heeft aangekondigd dat het een strictly limited Dead Island Zombie Bait Edition zal uitbrengen voor Dead Island Riptide, wanneer de game op 26 april releaset.

Het meesterstuk van deze collector’s edition, die vanaf nu beschikbaar is via pre – order voor Xbox 360, zal een beeld zijn in de stijl van een Romeins, marmeren borstbeeld, maar dan op de wijze van Dead Island.

Het handgeschilderde beeld, dat de angstaanjagende resten van een van Palanai’s geïnfecteerde zombies toont, is 31 cm hoog en 18,5 cm breed.

Paul Nicholls, Sales & Marketing Director, Deep Silver:

Dead Island Riptide is een van de meest verwachte releases van het jaar, en zal voortbouwen op de oorspronkelijke reputatie die staat voor over-the-top actie, zwarte humor en brutaal zombiegeweld.

We wilden zorgen voor een unieke collector’s edition die de sfeer van ‘Dead Island’ uitademt, en een uniek stuk is voor op de schouw van elke zombie gamer.

TORSO-ZB_UK_LARGE

De Zombie Bait Edition zal strikt gelimiteerd geproduceerd worden, waardoor deze editie een écht collector’s item wordt voor hardcore horror gamers.

Dit zeldzame pakket bevat ook een speciale Steelbook Edition van Dead Island Riptide, een collectable artwork card, en een exclusieve pack met wapen mods die voor nog meer, uiteenlopende en diverse manieren zorgen om de huiveringwekkende hordes zombies op het eiland Palanai af te slachten.

Dead Island Riptide zal op 26 april 2013 gereleased worden voor PlayStation3, Xbox 360  en PC.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights