Deep Silver kondigt releasedatum voor Metro: Last Light aan

Deep Silver is werkelijk de gaming community aan het verwennen en ze blijven maar gaan want nu komen ze af met de releasedatum voor Metro: Last Light, voor Xbox 360 & PS3, de sequel op de fps Metro 2033 die lang verwacht werdt door al de fans. Gamers die al even een glimpje willen opvangen kunnen hier packshots van de game terugvinden.

METRO_LL_PS3_FOB_pegiMETRO_LL_PC_FOB_pegiMETRO_LL_360_FOB_pegi

Metro: Last Light —- In EU vanaf 17 MEI 2013

Deep Silver wou op deze manier ervoor zorgen dat, alvorens het maximale uit te halen uit Metro: Last Light, de fans niet langer moesten zitten nagelbijten en springen van ongeduld voor wanneer de game er eindelijk zou zijn, liet Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Koch media ons weten. Samen met 4A Games zullen ze er alles aan doen om het spel nog beter te maken en zullen ze er alle aandacht aan besteden dat deze game dubbel en dik verdient.

Vanaf het moment dat er bekend gemaakt werdt dat wij (Deep Silver) de Metro franchise gingen overnemen bleven de fans maar vragen en hopen op nieuws van de nieuwe releasedatum. Helaas hebben we dit lang niet kunnen uitbrengen maar uiteindelijk kunnen we de onrust doen verdwijnen want hier is het dan. Deep Silver dankt iedereen voor zijn geduld en toewijding en beloven, volgens Menno van der Bil (Internationale Commerciële directeur van Deep Silver), dat er nog veel meer nieuws zal volgen over deze Franchise.

Schrijver Dmitry Glukhovsky, de bejubelde metro 2auteur van de roman Metro 2033, heeft nu ook weer het plot van Metro: Last Light geschreven. Zijn boek vormde de inspiratie voor beide videogames en zo is hij eveneens verantwoordelijk voor alle dialogen in de nieuwe Metro game. Glukhovsky’s romans Metro 2033 en Metro 2034 zijn wereldwijd meer dan 2 miljoen keer verkocht. In 2013 zal zijn recentste boek Metro 2035 ook buiten Rusland verkrijgbaar zijn.

In 2034 heeft een nucleaire oorlog de wereld veranderd in een post – apocalyptische woestenij. In Moskou zijn de metrotunnels een nieuwe thuis geworden voor de voormalige inwoners van de stad. In de catacomben vechten ze om te overleven tegen horden van afgrijselijke mutanten die geboren zijn in metro 3deze toxische omgeving, en tegen andere groepen die de controle over de nog vrije bewoonbare gebieden wil overnemen. Tussen het vechten door zijn ze op zoek naar een doomsday device, dat de sleutel tot hun overwinning kan zijn. Een burgeroorlog is onafwendbaar. De speler kruipt zo in de huid van Artyom, en wordt de laatste hoop van de gehele mensheid.

Wie niet langer kan wachten kan deze datum vastleggen en desnoods dagelijks kijken om zijn pre-order te plaatsen!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights