Derde Marvel’s Avengers War Table verschijnt op 1 september

SQUARE ENIX® kondigt aan dat de volgende Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream op 1 september om 19 uur in première gaat.

De presentatie omvat diverse exclusieve onthullingen, zoals een diepgaande blik op het eerste post-launch verhalende seizoen voor het Avengers Initiative, en de onthulling van een extra speelbare held die na de lancering verschijnt.

Je kunt de stream kijken op het PlayAvengers.com channel.

De Marvel’s Avengers War Table-stream levert de wereldpremière van nieuwe trailers en informatie over de komende Super Hero-game.

Eerdere WAR TABLES waren goed voor grote onthullingen, zoals details over de belangrijkste schurk in de game, MODOK (Mental Organism Designed Only for Killing), en de onthulling van Clint Barton’s Hawkeye, die na de lancering van de game als een van de eerste helden wordt toegevoegd.

Op 1 september levert de derde Marvel’s Avengers WAR TABLE spelers alle informatie die ze nodig hebben om op de dag van de lancering met de game aan de slag te kunnen.

Tijdens de stream wordt meer verteld over het progressiesysteem van de game en krijgen spelers hints en tips voor het verslaan van de ruim 50 verschillende soorten vijanden in de game.

Ook worden er meer details onthuld over de high-level-content van Marvel’s Avengers.

De WAR TABLE gaat ook dieper in op het Avengers Initiative, die spelers ultieme versies van hun helden laat maken nadat ze de verhalende campaign hebben voltooid, en het eerste post-launch contentseizoen.

War Table Part 1 gemist ? Bekijk deze hieronder !

Spelers kunnen uitzien naar een stortvloed aan extra helden, schurken, missies, gebieden en gameplay-modes, die allemaal zonder extra kosten beschikbaar komen.

Daarnaast kunnen fans uitkijken naar diverse exclusieve video’s en informatie over het ontwerpen en de creatie van Marvel’s Avengers.

Oplettende kijkers kunnen ook verborgen details opmerken die verwijzen naar toekomstige content en aankondigingen.

Marvel’s Avengers verschijnt op 4 september 2020 tegelijk voor de PlayStation 4, Xbox One, Stadia en pc.

Marvel’s Avengers komt ook beschikbaar voor PlayStation®5 en Xbox Series X wanneer deze consoles tegen het eind van 2020 verschijnen.

Spelers die de game bezitten voor de huidige generatie kunnen gratis upgraden naar de next-gen-versie, dus van de PlayStation® 4 naar PlayStation 5 of Xbox One naar Xbox Series X.

War Table 2 herbekijken ? Doe maar hier 😉

Spelers kunnen ook hun save-bestanden verplaatsen naar de next-gen-consoles, inclusief hun spelerprofielen en vorderingen, zodat ze op de nieuwe consoles verder kunnen spelen vanaf het punt waar ze waren gebleven.

Daarnaast maakt de ondersteuning van cross-gen play het mogelijk dat PS5™-spelers kunnen samenspelen met vrienden die op de PS4™ spelen, terwijl Xbox Series X-spelers kunnen samenspelen met hun vrienden die op een Xbox One spelen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights