Diablo IV krijgt officieel goudstatus

Met nog iets meer dan een maand voor de lancering op 6 juni 2023, heeft Diablo IV officieel de goudstatus bereikt! De langverwachte game is het vierde deel in de genrebepalende serie en brengt de duistere wereld van Sanctuary opnieuw naar de spelers.

“Het bereiken van de goudstatus is een mijlpaal voor het fantastische Diablo IV-team, dat zo hard heeft gewerkt aan de volgende generatie van deze iconische franchise.

Dit is een concrete, betekenisvolle stap naar onze lancering op 6 juni”, aldus Rod Fergusson, general manager van Diablo. “Of spelers nu veteranen van de franchise zijn of voor het eerst meedoen; we kunnen niet wachten tot iedereen het volledige spel kan ervaren: deelnemen aan de ongelooflijke storytelling, experimenteren met personageklassen en builds, en het verkennen van wat de endgame en de duistere wereld van Sanctuary te bieden heeft.”

“Going Gold” is de term uit de videogame-industrie om aan te kondigen wanneer de ontwikkeling van een game klaar is. In Diablo IV kunnen spelers meedoen aan de strijd om de donkere en gotische wereld van Sanctuary te redden van Blessed Mother Lilith, waarbij ze het onderweg opnemen tegen demonische hordes monsters.

GOUDEN HOOGTEPUNTEN UIT DE HEL

  • Speel op jouw manier: Spelers hebben meer opties dan ooit tevoren om de karakterfantasie te creëren die ze willen. Ze kunnen kiezen uit vijf verschillende personageklassen, een keur aan cosmetica en vaardigheden, en welk pad ze door de wereld willen volgen.
  • Open wereld gameplay: Compleet met een volledige verhaalcampagne, 120+ dungeons, tientallen zijmissies, wereldbazen en tonnen land om te verkennen.
  • Nieuwe endgame systemen: Spelers kunnen blijven groeien en hun vaardigheden testen tijdens de engame via enorme paragon boards, PvP-zones, Nightmare Dungeons en Helltides, en de Tree of Whispers.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights