Diablo IV Season of Blood nu live

Vandaag is Diablo IV’s Season of Blood voor iedereen toegankelijk!

Vorm een team met de Vampierjager Erys, ingesproken door actrice en producer Gemma Chan en verzamel je vampierkrachten om de nieuwe bloeddorstige bedreiging te bestrijden die rondwaart in Sanctuary.

Verken dit seizoen een nieuwe questline waarin je het opneemt tegen moeilijke vijanden en de angstaanjagende vampierheer die het bevel over hen voert, Lord Zir.

Bij dit seizoen horen ook een aantal updates voor de levenskwaliteit, waaronder updates voor Nightmare dungeons, sneller levelen tot Level 100, aanpassingen aan mounts, extra endgame-bazen, verbeteringen aan de Class-balans en nog veel meer.

Wie Diablo IV op Steam wil spelen, hoeft niet langer te wachten!

Met de lancering vandaag kunnen spelers naar Sanctuary gaan met toegang tot verschillende functies, waaronder Steam-prestaties, hun Steam-vriendenlijst en de optie om die vrienden uit te nodigen om in-game te spelen.

En als onderweg spelen meer jouw stijl is; Diablo IV is Steam Deck geverifieerd, dus je kunt overal en altijd spelen!

Ter herinnering: als je op Steam wilt spelen, moet je het spel eerst op dat platform kopen en Diablo IV vervolgens koppelen aan een Battle.net-account. Bekijk de Steam-pagina hier.

Tot slot krijgt Diablo IV van 17 oktober tot 1 november 25% korting op Battle.net. Dit is dus een goed moment om Sanctuary in te duiken en wat demonen af te slachten!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights