Diablo IV verkoopt voor 666 miljoen dollar binnen vijf dagen na lancering en vestigt daarmee nieuw Blizzard-record

Diablo IV had de best verkopende opening in de geschiedenis van Blizzard, met een veelbelovende wereldwijde verkoop van 666 miljoen dollar in de eerste vijf dagen na de lancering op 6 juni. Het nieuwste deel in de Diablo-serie en Blizzards snelst verkopende game ooit is het box-office equivalent van de grootste openingsweek van het jaar**.

De helden van Sanctuary, de wereld waarin Diablo zich afspeelt, hebben al meer dan 276 miljoen uur gespeeld, oftewel meer dan 30.000 jaar.

“Namens Blizzard willen we de miljoenen spelers over de hele wereld bedanken die zich onderdompelen in Diablo IV”, zegt Mike Ybarra, President van Blizzard Entertainment. “Diablo IV is het resultaat van onze ongelooflijke teams die samenwerken om genredefiniërende games te maken en te ondersteunen, legendarische werelden te bouwen en herinneringen op te roepen die een leven lang meegaan. We zijn vereerd door de respons, trots op het team en blijven ons inzetten om naar onze spelers te luisteren en ervoor te zorgen dat Diablo de komende jaren de verwachtingen blijft overtreffen.”

Wat doen spelers met al die tijd die ze in Diablo IV hebben doorgebracht? 

  • 276 miljard demonen gedood sinds Early Access: bijna 35 keer de wereldbevolking.
  • Spelers zijn meer dan 316 miljoen keer verslagen…
  • … en meer dan 5 miljoen ervan waren door toedoen van de Butcher.
  • Maar ze vallen niet alleen – spelers hebben meer dan 166 miljoen keer een groep gevormd met vrienden.
  • 63 spelers hebben het maximale niveau gehaald in de Hardcore-modus, waarin sterfgevallen permanent zijn.

Als spelers Diablo niet speelden, keken ze ernaar – Diablo IV was de #1 game op Twitch van Early Access van 1 juni tot 9 juni, en brak Blizzard-records voor zowel gestreamde als bekeken uren over een vergelijkbare periode.

Blessed Mother Lilith is blij met jullie toewijding, stervelingen.

Diablo IV is nu verkrijgbaar, met cross-platform play en cross-progression op Windows pc, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, plus co-op voor maximaal vier spelers, inclusief couch co-op voor twee spelers op consoles

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights