DiRT Rally nu verkrijgbaar.

De BAFTA nomineerde game Dirt Rally is nu verkrijgbaar voor Playstation  4 , Xbox One & PC.

De levendige wereld  zijn van harte welkom om samen met de honderdduizenden PC-spelers de game te ervaren en meer dan 90 miljoen kilometer te getest zoals de spelers deden tijdens de Steam Early Access periode.

DiRT Rally is de meest authentieke, uitdagende rally game ooit gemaakt. De game is goed voor een onvergetelijk, zenuwslopend gevoel en de ‘racing on the edge’ spanning van het scheuren over gevaarlijke wegen op hoge snelheid, wetende dat een enkele misstap je tijd onomkeerbaar kan beschadigen.

DiRT Rally bevat exclusieve, officieel gelicenseerde FIA World Rallycross content waarmee je de adembenemende spanning van rallycross kunt ervaren van het rijden in ’s werelds snelste off-road wagens op enkele van de meest geliefde circuits, in zowel singleplayer als intense multiplayer races.

DiRT Rally bevat ook online league support en dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse community uitdagingen waarin spelers zichzelf kunnen meten tegen ’s werelds beste coureurs voor de roem en in-game geld.

Vanaf vandaag zullen spelers op zowel console als PC ook kunnen genieten van aanzienlijke aanvullende content in de game.

De nieuwe Classic Mini en Super 1600 series geven meteen aan het begin van de game toegang tot het spannende rallycross en 21 video guides voor geavanceerd rally rijden zullen gamers helpen om hun rally prestaties te maximaliseren.

Spelers kunnen ook voor het eerst door de vintage Pikes Peak rijden en drie van Colin McRae’s meest iconische bestickeringen geven hun de kans om de overwinningen van de legendarische rallykampioen te herbeleven.

Het DiRT team heeft ook 7 extra wagens aan de game toegevoegd:

  • Peugeot 208 T16 Pikes Peak
  • Renault 5 Turbo
  • Renault Alpine A110
  • Opel Corsa Super 1600
  • Peugeot  207 S1600
  • Renault Clio S1600
  • Mini Classic Rallycross

DiRT Rally is nu verkrijgbaar op Steam, PlayStation 4, Xbox One en Windows PC (PC DVD).

Ook is nu de DiRT Rally Legend Edition verkrijgbaar.

dc0e8503-bdc3-4094-8e1f-b7b396659bbaDeze in beperkte oplage verkrijgbare versie bevat de volledige documentaire getiteld Colin McRae: Rally Legend.

Deze film vertelt de complete geschiedenis van de rallyheld die de inspiratiebron was voor de DiRT-serie, van zijn begindagen tot zijn dominantie in de rallywereld en zijn betrokkenheid bij de beroemde Codemasters games.

Ook inbegrepen in de Legend Edition is het Fully Loaded MINI Pack, dat meteen aan het begin van het spel toegang biedt tot de volledig opgewaardeerde Mini Cooper S, met exclusieve bestickering en een unieke teammonteur met perks.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights