DIT IS… BLOOD BOWL!  Het bruutste sportevenement keert in 2021 terug voor een derde spectaculaire editie

Trek je laarzen aan, zet je helm op, vergeet je schouderbeschermers niet en… steek een dolk in je riem (dat valt onder de regels): NACON en Cyanide kondigen met plezier Blood Bowl 3 aan! Deze nieuwe videogame-versie van het cult-bordspel van Games Workshop verschijnt begin 2021 voor PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X, Steam en Nintendo SwitchTM.

Blood Bowl 3 is de videogame-versie van fantasy football, een turn-based strategiespel dat is geïnspireerd door American football maar speelt in de fantasiewereld van Warhammer, en waarin elfen, mensen, orcs en andere wezens om de bal strijden met schouderduwen, trappen, stoten en diverse wapens (zonder dat de scheidsrechter daar iets van zegt).

Als coach moet je je spelers instructies geven: hinder de opkomst van je tegenstanders door je spelers in je tackle-zone te positioneren, beuk iedereen omweg die in de weg loopt, en breek door de eindzone van je tegenstander om een touchdown te scoren!

Al je eenheden kunnen ervaringspunten verdienen en statistische bonussen of nieuwe skills krijgen.

Maar wees voorzichtig: blessures zijn geen zeldzaamheid als de scheidsrechter een goblin is die de meeste vormen van geweld door de vingers ziet. Sommige spelers verlaten het veld zelfs zonder ledematen of leven, voor een vroegtijdig en definitief einde van hun carrières.

Blood Bowl 3 is een getrouwe videogame-versie van het bordspel van Games Workshop, waarvan dit jaar een nieuwe versie verschijnt.

De game maakt gebruik van de regels, teams (inclusief de nieuwe Black Orcs en Imperial Nobility), eenheden en verwante skills van deze nieuwe editie. De beste strategen zijn uiteraard in het voordeel, maar geluk kan ook een rol spelen.

De dobbelsteen hoeft maar één keer ongelukkig te vallen om het tij van de strijd te keren.

Blood Bowl 3 wordt grappiger, bloederiger en spectaculairder dan ooit om zowel fans van het universum als competitieve spelers blij te maken. Bij de lancering bevat de game 12 rassen, elk met hun eigen arena en cheerleadersteam, een campaign, mutiplayer-modes en een schat aan aanpassingsopties.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights