dLAN 200 AVpro mini voor professionele installaties

De dLAN 200 AVpro mini werd ontwikkeld voor professionele powerline-netwerken op kantoor,winkelruimtes en voor ambitieuze  eindgebruikerprojecten.

Deze oplossing maakt veilige en stabiele netwerkverbindingen mogelijk via de stroomleidingen in het gebouw.

De dLAN PROFESSIONAL-architectuur laat daarbij toe tot 64 adapters binnen een netwerk te gebruiken.

Zo kunnen zelfs complexe projecten met de professionele dLAN-adapter gerealiseerd worden. De compacte afmetingen van deze miniadapter laten een bijzonder flexibel gebruik toe zoals bijvoorbeeld een opstelling op moeilijk bereikbare plaatsen.

De dLAN 200 AVpro mini is uitgerust met een LAN-aansluiting waarop eindapparatuur en netwerkswitches aangesloten kunnen worden. Efficiënte remote maintenance via dLAN AVpro manager
Als enige fabrikant biedt devolo een professionele, via software beveiligde bewaking en management van dLAN powerline-adapters. De krachtige remote managementstool AVpro manager ondersteunt de beheerder bij de configuratie en monitoring van het powerline-netwerk. Een dLAN PROFESSIONAL-installatie met dLAN 200 AVpro miniadapters kan op die manier efficiënt gemonitord en gestuurd worden, maar kan ook aangepast worden aan het toepassingscenario: zo kunnen bijvoorbeeld verschillende adapterfuncties zoals PowerSave, encryptieknop en status-LEDs gedeactiveerd worden. Firmware updates kunnen net zo comfortabel op alle adapters in het ganse netwerk gedaan worden.

Veilige en stabiele verbindingen, energie-efficiënt gebruik
De 128 Bit AES-encryptie garandeert een veilige gegevensdoorvoer binnen het dLAN Powerline-netwerk. De dLAN 200 AVpro uitgerust met de feature ‘Quality of Service’  die zorgt voor bijzonder stabiele verbindingen. Een storingsvrije overdracht van real-time diensten zoals Voice over IPTV is gegarandeerd omdat er automatische voorrang wordt gegeven aan transmissie van data.

devolo garandeert een bijzonder energie-efficiënt gebruik dankzij de Dynamic PowerSave-technologie. Deze feature laat een dynamische aanpassing van het energieverbruik toe – de adapter schakelt automatisch in stand-by wanneer het aangesloten netwerkapparaat gedeactiveerd word.

De dLAN 200 AVpro mini uit het dLAN PROFESSIONAL-portfolio is vanaf nu beschikbaar. De richtprijs bedraagt 44,90 EUR voor een losse adapter en 69,90 EUR voor een Starter Kit met twee adapters. Zoals alle devolo-producten is de dLAN 200 AVpro mini ontwikkeld en getest in Duitsland. devolo biedt een garantie van drie jaar.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights