Download Nu: GHOST RECON WILDLANDS UBISOFT SPECIAL

Vanaf vandaag kunnen fans van Ghost Recon Wildlands in België en Nederland zich tegoed doen aan de gratis Ubisoft Special van Ghost Recon Wildlands, in afwachting van de release op 7 maart.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is ontwikkeld door Ubisoft Parijs en is de eerste militaire shooter die zich afspeelt in een gigantische en responsieve open wereld.

De hele game is speelbaar in singleplayer of met tot vier spelers in coöp. Spelers ontdekken een fictief Bolivia in de nabije toekomst, waar het meedogenloze Santa Blanca drugskartel het land in zijn greep houdt.

Ghosts moeten vanuit vijandelijk gebied opereren om het Santa Blanca kartel aan het wankelen te brengen en uiteindelijk te elimineren.

Dit doen ze door de banden tussen drugsbaronnen en de corrupte overheid te verbreken en de Boliviaanse bevolking te redden van Santa Blanca’s wrede leider, El Sueño. Spelers hebben volledige keuzevrijheid wanneer het aankomt op het voltooien van deze opdracht.

Die keuzes hebben dan ook hun gevolgen en de Ghosts zullen ervaren hoe de wereld rond hen reageert op hun daden.

En alsof dat allemaal nog niet opwindend genoeg is, kan je ook de Calavera Collector’s Case winnen!

Wil jij je nu al zo goed mogelijk voorbereiden op het neerhalen van het kartel?

Download dan nu gratis de Ubisoft Special van Ghost Recon Wildlands voor iOS of Android via resp. de iOS kiosk of Play Store!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights