DRAGON BALL GAMES BATTLE HOUR 2024 komt naar Los Angeles op 27 en 28 januari

DRAGON BALL GAMES BATTLE HOUR 2024 komt naar Los Angeles, waar fans twee dagen lang samenkomen voor spannende activiteiten uit de wereld van DRAGON BALL.

BATTLE HOUR wordt nu voor het vierde jaar georganiseerd door Bandai Namco Group en partners om de DRAGON BALL-community samen te brengen voor een ervaringsgericht evenement met manga, anime, films, games, speelgoed en meer van de wereldwijd geliefde franchise.

Dit jaar belooft het evenement een eerste blik op nieuwe content dankzij een deep-dive panel met gameproducenten, World Finals-toernooien met toptalent uit de competitie en tal van andere leuke activiteiten, waaronder Dragon Ball Legends en Dragon Ball Z Dokkan Battle Fun Stages, SAND LAND Exclusive Movie Night en demostations met favoriete games uit de franchise, waaronder DRAGON BALL Z KAKAROT en DRAGON BALL XENOVERSE 2.

DRAGON BALL GAMES BATTLE HOUR 2024 vindt plaats van 27 tot 28 januari in het Los Angeles Convention Center.

BATTLE HOUR is de plek voor toptoernooien, waaronder de DRAGON BALL FIGHTERZ World Tour Finals en het DRAGON BALL SUPER CARD GAME World Championship. Bezoekers hebben toegang tot alle activiteiten op beide dagen van de show en kunnen niet alleen een intense strijd tussen de beste deelnemers verwachten, maar ook nieuws en onthullingen van huidige en toekomstige DRAGON BALL-games, samen met demostations, fotoboots, tentoongesteld speelgoed en nog veel meer.

BATTLE HOUR bevat ook panels waarin het nieuwste op het gebied van DRAGON BALL-entertainment wordt uitgelicht. Dit jaar is er het “DRAGON BALL Games Producer Panel” met Ryo Mito, producer van de DRAGON BALL Z Sparking!-serie, en Masayuki Hirano, producer van DRAGON BALL XENOVERSE. Ze zullen verhalen delen uit hun tijd dat ze aan deze gedenkwaardige games werkten en vragen van fans beantwoorden.  Het panel zal gaan over de langverwachte DRAGON BALL: Sparking! ZERO.

Vorige maand aangekondigd, DRAGON BALL: Sparking! ZERO brengt de geliefde DRAGON BALL Z: BUDOKAI TENKAICHI arena brawler serie naar een nieuwe generatie spelers.

De game is een visueel verbluffende, authentieke voortzetting van de serie met getrouwe nabootsingen van legendarische DRAGON BALL-personages en hun speciale krachten terwijl ze epische gevechten uitvechten in gigantische en vernietigbare omgevingen. De titel komt naar PlayStation®5, Xbox Series X en pc via Steam®.

DRAGON BALL Executive Producer Akio Iyoku zal een gastoptreden verzorgen tijdens het DRAGON BALL DAIMA Special Panel op zondagavond. Mr. Iyoku zal informatie van achter de schermen delen over het maken van de DRAGON BALL DAIMA anime, die gepland staat voor een release in de herfst van 2024, inclusief voor de allereerste keer nieuw artwork van Akira Toriyama zelf.

DRAGON BALL DAIMA is een nieuwe anime waarin Akira Toriyama direct betrokken is geweest bij de productie van het gloednieuwe verhaal, inclusief het plot en de karakterontwerpen.

Bovendien wordt het uitgebracht ter gelegenheid van de 40e verjaardag van de originele DRAGON BALL-serie, waardoor de verwachtingen van de fans naar een heel nieuw niveau worden getild

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights