Dragon’s Prophet: Thadrea Rising

Infernum Productions kondigt met trots aan dat de fantasie MMO Dragon’s Prophet er zojuist een nieuwe regio bij heeft gekregen, genaamd Thadrea.

In de hooglanden van Thadrea krijgen spelers koninklijke intrige en donkere magie om te onderzoeken.

Met nieuwe queesten, nieuwe dungeons, nieuwe draken, en een verhoogde level cap tot 102 breidt de update het Dragon’s Prophet universum enorm uit.

De hooglanden van Thadrea zijn gelegen in het zuiden van Auratia en zijn van nature beschermd tegen noordelijke invasies voor de Ashmond Mountains.

In het westen ligt Norden, een monument voor de bijdrage van het Tunno volk aan de Tweede Dragon War. De kroon van deze stad is het Oziak onderzoeksinstituut voor magie.

De Marsh Witch’s Hut is het huis van de heks Sukarin. Het verhaal gaat dat zij weduwe is van de Tunno held Asuma, waarvan wordt gezegd dat hij voor dood werd achtergelaten door de Osira. Geruchten over kannibalisme en krachtige magie houden bezoekers op afstand van de Silt Marsh die zij bewoond.

fba830f8-b8b5-4158-9a07-ab3cd204c2c1

Spelers kunnen zich nu bewijzen in nieuwe Adventure en Legendary Dungeons. Tonapah Tomb en Mictlan’s Corridor forceren spelers om hun krachten te bundelen in een onbekende omgeving, terwijl Asuma’s Mirage hun doorzettingsvermogen op de proef stelt op hun reis naar de Dimension Gate.

Naast de nieuwe dungeons is er een nieuw Crystal War evenement waarin spelers kostbare kristallen offeren en het opnemen tegen de ontboden bosses om hun vette beloningen te innen.

Onder deze beloningen zijn drakeneieren, waarmee de nieuwe draken in deze update kunnen worden verkregen.

De update is vandaag vrijgegeven en is nu beschikbaar voor alle spelers.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights