Draken dalen neer op Westeros in Game of Thrones™: Conquest

Warner Bros. Interactive Entertainment onthult de release van een essentieel onderdeel en viert het wereldwijde succes van hun Boston Studio’s Game of Thrones™: Conquest
Warner Bros. Interactive Entertainment en HBO Licensing & Retail hebben vandaag de komst van Draken aangekondigd, een langverwachte nieuwe feature, in Game of Thrones™: Conquest.

Deze release is de meest recente mijlpaal voor de mobiele game na het succesvolle debuut afgelopen herfst.

De game heeft ruim 25 weken lang in de Top 50 iOS-apps van de App Store gestaan, en was zelfs de nummer 1 free-to-play strategiegame in de VS.

Daarnaast heeft de studio achter Game of Thrones™: Conquest, haar naam veranderd van Turbine, Inc. naar WB Games Boston.

De studio werd in 2010 gekocht en is een toonaangevende ontwikkelaar van mobielegames.

Recentelijk is The Tap Lab overgenomen, een studio in Boston gericht op mobiele games, en opgenomen in het WB Games Boston team.

In-game Draken, die op het eerste jubileum van de game uitkomen, voegen een compleet nieuw strategisch element toe aan de gameplay in Game of Thrones™: Conquest, en dienen als geweldig wapen tegen vijandelijke schuilplaatsen of een krachtige verdediging voor de steden van spelers.

Verkrijgbaar in de App Store en Google Play, kunnen alle spelers een drakennest bouwen om hun eigen drakenei uit te broeden, het pasgeboren draakje grootbrengen tot een jonge draak en uiteindelijk tot een volwassen draak in toekomstige versies.

Spelers kunnen ook toegang tot gespecialiseerde onderzoeken, gevechten en talentopties vrijspelen om hun nieuwe bondgenoot te trainen voor de strijd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights