Duik dieper in de uitgebreide HITMAN™ 2-wereld met de “How to Hitman”-videos

Warner Bros. Interactive Entertainment geeft HITMAN 2 – How to Hitman: Immersion vrij,

het eerste deel van een nieuwe videoserie waarin de verschillende features, verbeteringen en items worden getoond van HITMAN 2, die op 14 november verschijnt.

Deze eerste video toont hoe spelers volledig kunnen opgaan in de wereld van HITMAN 2 door zich te mengen in de menigte, de zeer gedetailleerde omgevingen uit te buiten en de talloze persoonlijkheden gestuurd door de revolutionaire A.I. te gebruiken om een domino-effect te creëren met grote gevolgen.

HITMAN 2 is de opvolger van de populaire internationale videogame HITMAN™.

Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandboxlocaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN™ 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen.

Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

Met Sniper Assassin mode introduceert HITMAN™ 2 een nieuwe manier om te spelen, een zelfstandige game-modus die co-op voor het eerst naar de Hitman™–serie brengt. Twee spelers kunnen hierin online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen.

Sniper Assassin is nu verkrijgbaar als een early-accessbonus bij een pre-order van HITMAN™ 2. Spelers kunnen ook deelnemen aan de HITMAN™: Sniper Assassin-competitie en hun schuttersvaardigheden onderwerpen aan de ultieme test om kans te maken op de grote prijs: zijn/haar naam en beeltenis in de game in toekomstige content van HITMAN™ 2.

HITMAN™ 2 is verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, de Xbox One-apparaten, inclusief de Xbox One X en pc vanaf 14 november 2018.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights