EA organiseert Apex Legends™ Global Series Year 2 Championship van 7 t/m 10 juli

Electronic Arts heeft vandaag aangekondigd dat het Apex Legends Global Series (ALGS) Year 2 Championship van 7 t/m 10 juli wordt gehouden in de PNC Arena te Raleigh, North Carolina.

Voor het eerst in de geschiedenis verwelkomt het ALGS Championship een live publiek om de toonaangevende internationale esports-competitie te ervaren.

Apex Legends op een competitief niveau blijft momentum winnen en bereikt meer fans dan ooit tevoren.

 Eerder deze maand nog braken de ALGS Split 2 Playoffs in Stockholm, Zweden de kijkcijferrecords van alle eerdere EA Esports-evenementen.

De ALGS Split 2 Playoffs-finale had gemiddeld 539.000 kijkers per minuut op viewing parties en officiële ALGS-kanalen.

Kijkers consumeerden meer dan 10,3 miljoen uur aan live content tijdens het driedaagse toernooi. Het merk Apex Legends vierde onlangs ook andere grote mijlpalen, waaronder de langverwachte lancering van Apex Legends Mobile en de release van Season 13 (beter bekend als Saviors) op console en pc.

De PNC Arena biedt een onderkomen aan 40 van de beste Apex Legends-squads ter wereld, terwijl ze strijden om een prijzenpot van 2 miljoen Amerikaanse dollar en de felbegeerde ALGS Championship-titel.

Voor het eerst in de geschiedenis kan de ALGS-community bij elkaar komen om hun favoriete squads live toe te juichen in de PNC Arena te Raleigh, North Carolina.

In de ruimte van 65.000 vierkante meter kunnen duizenden fans van over de hele wereld zich verzamelen voor de grootste ALGS-competitie tot nu toe.

Als aanvulling op de wedstrijd in de arena biedt het ALGS Championship een interactieve-ervaring voor het digitale publiek.

Door een combinatie van geavanceerde uitzendtechnologie (waaronder Multiview), Twitch-drops, exclusieve content en nog veel meer kunnen fans het ALGS Championship online beter volgen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights