EA SPORTS F1® 22 Driver Ratings zijn bijgewerkt

Codemasters® en Electronic Arts hebben vandaag de eerste Driver Ratings-update gelanceerd voor EA SPORTS F1® 22.

De game is beschikbaar op PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, en PC.

Dit seizoen werken Formula 1-experts David Croft, Alex Jacques en Anthony Davidson samen met de studio om de ratings beter af te stemmen op de individuele prestaties van de coureurs.

Terwijl Max Verstappen en Lewis Hamilton hun topposities behouden, heeft George Russell met zijn sterke prestaties de derde plek overgenomen van Charles Leclerc. Er zijn ook een aantal opvallende veranderingen in de achterhoede van het startveld.

Maar liefst zes coureurs zagen hun Overall Ratings stijgen, met Zhou Guanyu, George Russell en Mick Schumacher als grootste stijgers. Ondanks dat hij een aantal keer is uitgevallen, is de Overall Rating van Guanyu van Alfa Romeo gestegen met vijf punten, met verbeterde scores in Experience, Racecraft en Pace. Het behalen van het podium in de laatste twee races heeft ervoor gezorgd dat de Overall Rating van George Russell van 90 naar 92 is gestegen, met verbeterde scores in Racecraft en Pace.

De geweldige prestaties van Schumacher voor Haas op Silverstone en in Oostenrijk hebben zijn Overall Rating met twee punten verhoogd, met verbeterde scores in Experience, Racecraft en Awareness. Max Verstappen, Carlos Sainz Jr en Daniel Ricciardo zijn ook allemaal gestegen in hun ratings.

Door inconsistente resultaten vanaf Monaco tot aan de Grand Prix van Hongarije zijn sommige coureurs gezakt in hun Driver Rating.

De Overall Rating van Valtteri Bottas, Charles Leclerc en Yuki Tsunoda is gedaald doordat hun Pace is afgenomen. De Awareness en Racecraft van Pierre Gasly heeft negatieve impact gehad op zijn score.

Esteban Ocon en Nicolas Latifi hebben allebei een punt verloren in hun Overall Rating.

Het volledige overzicht met aangepaste in-game F1® 22 Driver Ratings is hier te vinden.

 

De dynamische ratings zijn opgesplitst in vier categorieën en vormen samen een algemene score. De categorieën zijn ingedeeld als volgt:

  • Experience (EXP): Gebaseerd op de hoeveelheid races die de coureur tijdens zijn carrière heeft gereden.
  • Racecraft (RAC): De capaciteiten van de coureur om op een hogere positie te eindigen dan waar hij is gestart.
  • Awareness (AWA): Hoe minder vaak een coureur zich hoeft te melden bij de stewards, hoe hoger de awareness-rating. Straffen die tijdens echte races worden uitgedeeld hebben impact op de rating in de awareness-categorie.
  • Pace (PAC): Hoe sneller de rondetijden tijdens de kwalificatie en de rondetijden tijdens de race, hoe hoger de pace-rating. Als een coureur boven zijn teamgenoot eindigt, dan wordt dit ook meegenomen in de pace-rating.
  • Rating (RTG): Een combinatie van vier voorgaande pijlers. Deze algemene rating kan gedurende het seizoen omhoog of omlaag gaan, afhankelijk van de prestaties van de coureur.

Bovendien lanceert F1® 22 op 24 augustus de Podium Pas Series 2* die vrij te spelen is in Mijn Team en alle online modes. De nieuwe series is geïnspireerd door het Midherfstfestival, beter bekend als het Maanfeest wat gevierd wordt in de Chinese cultuur. Als onderdeel van de gratis tier kunnen spelers de set vrijspelen die door Lando Norris ontworpen is. In de VIP-tier zitten onder andere de Fish Lantern en de Fire Dragon-sets.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights