EA SPORTS kondigt franchise-nieuws over Madden NFL 17 aan op EA Play

Vandaag heeft EA op EA Play officieel de volledige details vrijgegeven over de verbeteringen in Franchise van Madden NFL 17 op Xbox One en PlayStation 4.

De versie van dit jaar biedt zelfs nog meer diepgang, maar blijft een gestroomlijnde beleving bieden en de ervaringen op en buiten het veld zijn nog leuker en sluiten naadloos op elkaar aan.

Vandaag debuteerde bij EA PLAY ook een gloednieuwe Madden NFL 17 -trailer om de fans enthousiast te maken voor het aankomende footballseizoen. 

Dit jaar introduceert Franchise het nieuwe Play the Moments, de snelste manier om Madden NFL te spelen.

Met Play the Moments kunnen fans de belangrijke momenten in een wedstrijd beleven en wordt de rest van de wedstrijd gesimuleerd.

Op cruciale momenten wordt de spelers gevraagd mee te doen, zoals drives bij de red zone, belangrijke third downs en beslissende drives.

Zo krijgen ze de kans om te laten zien hoe ze zich redden uit benarde situaties.

Door de kortere wedstrijden kunnen Franchise-spelers hun team in een weekend helemaal van openingsdag naar de Super Bowl leiden, wat voor maximaal plezier zorgt.

Vanzelfsprekend kunnen spelers die de volledige wedstrijd willen meemaken, van de aftrap tot het beginsignaal, Play the Moments uitschakelen of tijdens de wedstrijd op elk moment bijspringen of weer weggaan.

mad17ps4pfteusfrontpng-6851a6_765wBuiten de lijnen kunnen spelers met de nieuwe Franchise-wedstrijdplanning hun strategie op maat maken om de sterke punten van hun team en de zwakke punten van de tegenstander te benutten, inclusief in-game boosts.

Met New Big Decisions komen beslissingen over spelers aan bod, zoals spelers terugbrengen van een blessure, contractvrije spelers tekenen en onderhandelen over nieuwe contracten.

Naast dit alles bevat Madden NFL 17 op Xbox One en PlayStation 4 ook de meest gevraagde opties door de community, zoals oefenen met teams, volledig bewerken van spelers en een dynamisch scoreverslag van andere wedstrijden. 

Het Franchise-nieuws van Madden NFL 17 komt vlak na de details over de meest gebalanceerde gameplay in de serie tot nu toe en de toevoeging van de nieuwe commentatoren Brandon Gaudin en Charles Davis. 

EA Access*-leden kunnen alleen op Xbox One Madden NFL 17 voor de release tijdelijk uitproberen als onderdeel van een Play First-proefversie.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights